I-a pocnit genunchiul!

Ultima actualizare:

    Momentul în care genunchiul mijlocaşului din Honduras a fost distrusFoto: AP
Momentul în care genunchiul mijlocaşului din Honduras a fost distrusFoto: AP

Starul naţionalei din Honduras, Luis Garrido, şi-a distrus genunchiul drept în meciul cu Mexic, după ce un adversar a căzut peste piciorul său şi i l-a dat peste cap.

Mijlocaşul de 25 de ani va reveni pe teren cel mai devreme peste un an. El se află internat în spital, iar verdictul a fost ruperea ligamentelor încrucişate, atât cele anterioare cât şi cele posterioare.

Preliminariile Campionatului Mondial 2018 au arătat una dintre cele mai şocante accidentări de pe un teren de fotbal. În meciul Honduras – Mexic, 0-2, pe finalul primei reprize, la un duel pentru minge, jucătorul gazdelor, Garrido, care era aproape de fază, a băgat piciorul pentru a câştiga balonul. Numai că mexicanul Javier Aquino, adversarul său direct, s-a dezechilibrat şi a căzut cu toată greutatea peste piciorul jucătorului din Honduras, iar membrul s-a rupt în două. Cu ligamentele distruse, Garrido a început să urle de durere şi a fost imediat transportat la spital.

Medicii au anunţat că va avea nevoie de cel puţin un an de repaus, iar americanii de la Houston Dynamo, acolo unde e legitimat, au anunţat că-i vor suporta contractul şi pentru sezonul următor, deşi nu-l vor folosi nici un minut. Mijlocaşul a anunţat că nu-l învinovăţeşte pe Aquino pentru accidentarea sa, chiar dacă el riscă să-şi încheie cariera. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net