I-a pocnit genunchiul!

image
Momentul în care genunchiul mijlocaşului din Honduras a fost distrusFoto: AP

Starul naţionalei din Honduras, Luis Garrido, şi-a distrus genunchiul drept în meciul cu Mexic, după ce un adversar a căzut peste piciorul său şi i l-a dat peste cap.

Mijlocaşul de 25 de ani va reveni pe teren cel mai devreme peste un an. El se află internat în spital, iar verdictul a fost ruperea ligamentelor încrucişate, atât cele anterioare cât şi cele posterioare.

Preliminariile Campionatului Mondial 2018 au arătat una dintre cele mai şocante accidentări de pe un teren de fotbal. În meciul Honduras – Mexic, 0-2, pe finalul primei reprize, la un duel pentru minge, jucătorul gazdelor, Garrido, care era aproape de fază, a băgat piciorul pentru a câştiga balonul. Numai că mexicanul Javier Aquino, adversarul său direct, s-a dezechilibrat şi a căzut cu toată greutatea peste piciorul jucătorului din Honduras, iar membrul s-a rupt în două. Cu ligamentele distruse, Garrido a început să urle de durere şi a fost imediat transportat la spital.

Medicii au anunţat că va avea nevoie de cel puţin un an de repaus, iar americanii de la Houston Dynamo, acolo unde e legitimat, au anunţat că-i vor suporta contractul şi pentru sezonul următor, deşi nu-l vor folosi nici un minut. Mijlocaşul a anunţat că nu-l învinovăţeşte pe Aquino pentru accidentarea sa, chiar dacă el riscă să-şi încheie cariera. 

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
cub botez tort liam png
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
reghe corina caciuc jpeg
masina lovita de tren FDOTO ISU Vaslui jpg
variola maimutei tw1 png
image
image
image
image
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali
Marco Asensio (dreapta), EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Echipaj 8+1 feminin canotaj, Facebook jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE