Ianis Hagi n-are loc nici la Under 19

image
Ianis Hagi e căpitan la Viitorul Constanţa

Deşi Gică Hagi l-ar vrea cât mai repede pe fiul său la naţionala Under 21, mijlocaşul Viitorului a ratat convocarea la un nivel de vârstă inferior.

În următoarele zile, naţionala Under 19 a României va disputa la Oradea trei meciuri de calificare la Europeanul de anul viitor, cu Insulele Feroe, Andorra şi Elveţia, grupă din care se califică în faza următoare a preliminariilor primele două clasate. Printre tinerii tricolori antrenaţi de Andrei Spier nu se regăseşte însă şi Ianis Hagi.

Aceasta în condiţiile în care Gică Hagi s-a certat de curând cu selecţionerul de la Under 21, Cristi Dulca, cerându-i imperativ acestuia să-l cheme pe Ianis la naţionala de tineret. Ei bine, căpitanul Viitorului nu numai că lipseşte în continuare de la Under 21, dar nu e nici măcar în lotul României la Under 19.

Singura consolare pentru Hagi Jr. vine de la faptul că abia a împlinit 17 ani şi ar putea juca la Under 19 în viitoarele preliminarii. Totuşi, Gică Hagi şi-ar fi dorit ca Ianis să sară nişte paşi, lucru care întârzie să se întâmple.

anamaria prodan si ionela prodan
kate middleton
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
image png
cub anca pandrea png
Zalomir3 jpg
Soldati ucraineni Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării Twitter jpg
image
image
image
image
Edi Iordanescu si nationala, Sportpictures jpg
Ciprian Tatarusanu, Sportpictures jpg
Chindia Rapid, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg