Ianis Hagi, pe lista lui Real Madrid. Calcă pe urmele tatălui?


    Ianis Hagi a avut prestații foarte bune în Liga Europa cu Glasgow RangersFOTO: EPA
Ianis Hagi a avut prestații foarte bune în Liga Europa cu Glasgow RangersFOTO: EPA

Ianis Hagi ar putea călca mai devreme decât s-a crezut pe urmele tatălui său. Publicaţia spaniolă ”Don Balon” scrie că Real Madrid e gata să plătească suma de zece milioane de euro pentru transferul lui Ianis Hagi, jucător aflat acum la Glasgow Rangers, unde a fost împrumutat de Genk.

Potrivit sursei citate de news.ro, politica de transferuri a clubului madrilen se va schimba din cauza crizei economice provocate de pandemia de coronavirus. Astfel, în loc de vedete transferate pe sume mari, Realul se va orienta către jucători tineri, cu potenţial ridicat, însă mult mai ieftini, aşa cum a fost cazul lui Asensio, adus de la Mallorca pentru aproape 4 milioane de euro, în 2014.

”Don Balon” scrie că, impresionat de evoluţiile din Liga Europa ale jucătorului, Florentino Perez, preşedintele Realului, a discutat deja cu Hagi jr. despre intenţia de a-l aduce pe ”Santiago Bernabeu”. Publicaţia spaniolă adaugă faptul că și Zinedine Zidane şi-ar fi dat acordul pentru transfer.

Pentru început, fiul ”Regelui” ar putea ajunge mai întâi la echipa a doua a clubului, antrenată de Raul, aşa cum a fost cazul altor fotbalişti promovaţi ulterior la prima formaţie, ca Vinicius, Rodrygo sau Reinier.

Survivor Romania webp
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
crima londra jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg