Ianis Zicu s-a pus pe slăbit!

După ce a fost criticat în urmă cu puţin timp că ar fi pus câteva kilograme în plus, la doar trei luni de când a ajuns în Coreea de Sud, Ianis Zicu, s-a hotărât să dea „burtica" jos. Atacantul lui Pohang Steelers, a spus „stop" preparatelor „nesănătoase" şi va încerca să mănânce cât mai sănătos.

A renunţat la festinul culinar pe care i-l ofereau restaurantele coreene şi a trecut la „cratiţă". Primul pas a fost deja făcut în urmă cu doar câteva zile când Ianis şi-a încercat talentul culinar chiar în bucătăria proprie.

Îmbrăcat cât se poate de lejer fotbalistul a urmat paşii unui bucătar profesionist, folosind chiar şi un şorţ de bucătărie. După ce şi-a pus la dispoziţie toate ingredientele necesare pentru o salată, atacantul s-a apucat de prepararea acesteia.

A folosit multe roşii cherry şi alte legume specifice zonei, le-a dat gust cu lamaie, ulei de măsline şi sare. Din câte se pare rezultatul a fost gustos, Zicu aratăndu-le prietenilor de pe face­­book ce maes­­tru este.

A marcat de patru ori pentru coreeni

Atacantul a avut parte de un start de sezon perfect, cu patru goluri marcate în cinci etape scurse din K-League. Reuşitele din ultimele meciuri l-au transformat pe fostul golgeter al Ligii I într-un erou pentru fanii formaţiei Pohang Steelers.

Coreeni îşi pun mari speranţe în român şi astăzi, atunci când Pohang joacă în Liga Campionilor Asiei, contra celor de la Adelaide. După două etape desfăşurate deja din această competiţie, Pohang se află pe locul trei, la egalitate cu locul doi.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Prințul Harry jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
mihai bendeac jpg
horoscop bani jpg
image
image
image
image
image
image
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg