Iată tortul primit de Torje de la mama lui!

Transferat în vară de la Dinamo la Udinese, timişoreanul a impresionat la început şi chiar dacă nu a reuşit să înscrie până acum i-a oferit multe pase de gol veteranului Antonio Di Natale. Ieri, după antrenamente, Torje a primit vizita mamei şi a surorii sale iar la sfârşitul săptămânii la Udine va sosi şi impresarul său, Cristea Opria.

Acesta i-a pregătit un cadou special cu ocazia celor 22 de ani împliniţi, număr norocos pentru fotbalistul născut pe 22 noiembrie, acesta fiind şi motivul pentru care la Dinamo a ales să-l poarte pe tricoul de joc.

Şi la Udinese a vrut să aibă echipamentul imprimat cu "22" dar s-a mulţumit cu "25" după ce Wahlid i-a "furat" cifra "talisman".

"Am vorbit la telefon cu el, l-am felicitat, iar la sfârşitul săptămânii o să ajung şi eu la Gabi, să-i spun personal <<La mulţi ani!>>. I-am trimis un cadou special", ne-a spus Opria.

Darul său este unul costisitor: un Mercedes CLS 4x4 care costă aproape 100.000 de euro, preţ ce include dotări de lux şi taxe. Maşina va intra în posesia lui Torje cel târziu astăzi, iar românul se poate lăuda deja cu-n adevărat parc auto.

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
Zona Merișor   Dealul Babii  Foto Daniel Guță (4) JPG
Mirciulică afis film jpg
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg