«Îl aştept pe Costea cu vin roşu şi borş de miel»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ion Crudu şi-a făcut planuri mari de Sărbători! Expert într-ale gătitului, tatăl Cruduţei pregăteşte o masă tradiţională pentru Daniela şi iubitul ei, Mihai Costea. Vin roşu, stufat şi borş de miel sunt doar câteva delicatese cu care acesta îi aşteaptă pe cei doi îndrăgostiţi.

Daniela Crudu şi Mihai Costea se iubesc şi nimic şi nimeni nu poate să mai stea în calea fericirii lor. Şi-au anunţat oficial despărţirea doar ca Gigi Becali să doarmă liniştit, însă Click! i-a deconspirat, săptămâna trecută, aducând dovezi clare că cei doi locuiesc ca un cuplu într-un apartament din zona Unirii.

Până şi tatăl Cruduţei a fost păcălit de lacrimile pe care fiica sa le-a vărsat în direct la televizor, însă acum s-a liniştit şi speră ca Daniela şi fotbalistul Stelei să-l viziteze de Sărbători. Ion vrea să facă masă mare în sânul familiei, să ciocnească un pahar de vin roşu cu Mihai Costea, care este un ginere pe placul lui.

Crudu şi Costea locuiesc împreună într-un apartament în zona Unirii

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

„De Paşte îi aştept pe copii acasă. Vreau să vină Daniela cu Mihai, îmi place mult de el şi mi l-aş dori ca ginere. Şi pe Ana-Maria o aştept să vină cu iubitul ei. Le fac mâncare tradiţională românească. Un borş de miel, un stufat bun şi un vinişor roşu.

Să facem Paştele cu toţii, acasă. Dacă soacră-mea se simte bine, acesta este programul. Dacă nu, o să plec la ţară la ea, că e semiparalizată", a declarat tatăl asistentei tv, pentru Click!

 Daniela s-a mutat iar cu Mihai

Fotorepoterii Click! i-au surprins pe Daniela şi pe Mihai, zilele trecute, în zona Unirii, unde locuieşte fotbalistul de la Steaua.

De când Mihai Costea s-a mutat în noul apartament din centrul Capitalei, Cruduţa nu mai dă pe acasă. Înnoptează la el şi, mai mult, îi face de mâncare, îi spală şi-i calcă rufe, mai ceva ca o soţie devotată.

Chiar dacă Gigi Becali este supărat foc şi l-a înlăturat pe fotbalist de la echipă, se pare că cei doi îndrăgostiţi nu pot renunţa unul la celălalt.

simeon stalpnicul png

Adelina Pestriţu îşi duce iubitul la părinţi

Prezentatoarea emisiunii „D-Paparazzi", de la Kanal D, va avea nişte Sărbători de vis în acest an. Adelina Pestriţu şi-a găsit în sfârşit fericirea în braţele lui Răzvan Ispas, fostul iubit al Ralucăi Tănase de la trupa Bambi.

simeon stalpnicul png

Chiar dacă au o relaţie de câteva săptămâni, bruneta şi-a propus ca, de Paşte, să-l ducă în oraşul ei natal, la Câmpulung Muscel, să-i cunoască părinţii. Adelina se înţelege de minune cu Răzvan, merg împreună peste tot, mai nou fiind văzuţi şi la diferite evenimente mondene.

„De Paşte vom merge la Câmpulung Muscel, petrecem Învierea în sânul familiei", a declarat Adelina Pestriţu, pentru Click!

Ramona Gabor a sărbătorit Paştele catolic în Dubai

Aflată în Dubai, Ramona Gabor a sărbătorit Paştele catolic departe de casă. Bruneta a ţinut o săptămână post, însă, din cauza oboselii, nu a mai ajuns la biserică în noaptea de Înviere.

simeon stalpnicul png

Cu o zi înainte, ea a "muncit" din greu să pregătească masa. "Am făcut ciorbiţă de miel, miel aromatizat la cuptor, ouă roşii", a declarat Ramona, pentru Click! Măiestria ei în bucătărie a fost apreciată de cei 30 de prieteni de toate naţiile care s-au ghiftuit din bunătăţile frumoasei brunete.

"M-am simţit măgulită când am văzut că le-a plăcut foarte mult ce am gătit. În special ciorba de miel a avut succes, dar şi friptura", ne-a mai spus manechinul.

Sânziana se îmbracă în iepuraş pentru Rătzoi

Sânziana Buruiană a ţinut post strict o săptămână înainte de Paşte, ţinându-l pe iubitul ei, Cătălin, zis şi Rătzoi, în pauză de sex. Blonda i-a pregătit însă acestuia un program fierbinte după noaptea de Înviere.

simeon stalpnicul png

„Mă voi îmbrăca în iepuraş şi vom rupe patul!", a declarat aceasta, pentru Click! Cei doi îndrăgostiţi au fost surprinşi, zilele trecute, de fotoreporterii Click! în ipostaze tandre pe stradă.

Ei se pupau de mama focului într-o parcare, semn că Sânzi nu a fost aşa de cuminte precum a declarat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net