Îl vrei pe Messi? Te costă 700 de milioane de euro!

26 noiembrie 2017
simeon stalpnicul png
Leo Messi

Fanii Barcelonei pot sta liniştiţi pentru că Messi a semnat o nouă înţelegere cu catalanii, valabilă până în 2021. Mai mult, eventualii cumpărători au fost anunţaţi că ar trebui să pună deoparte 700 de milioane de euro.

Lionel Messi va continua în tricoul Barcelonei cel puţin încă patru sezoane. În vârstă de 30 de ani, sud-americanul a pus capăt astfel oricărei speculaţii privind faptul că îşi va încheia cariera la o altă echipă. “Sunt foarte fericit, FC Barcelona e casa mea”, a spus Messi după ce şi-a pus semnătura pe un nou contract.

Practic, din 2004, de când şi-a început cariera, este pentru a opta oară când marea vedetă a Barcei îşi prelungeşte înţelegerea cu formaţia blaugrana. Ca de obicei în asemenea situaţii, clauzele financiare au fost modificate, salariul anual al lui Messi cifrându-se în jurul sumei de 40 de milioane de euro.

Mai mult, oficialii catalani au vrut neapărat să-i descurajeze pe cei care visau că-l pot cumpăra pe Messi după reţeta Neymar, în cazul căruia PSG a plătit clauza de reziliere de 222 de milioane de euro. Messi avea şi el o asemenea clauză, de aproximativ 250 de milioane de euro, dar aceasta a fost triplată. De azi înainte, cine îl vrea pe Messi trebuie să pună pe masa Barcelonei nu mai puţin de 700 de milioane de euro.

Nu este însă o sumă record în fotbalul internaţional, Cristiano Ronaldo şi Benzema având la Real Madrid clauze de un miliard de euro. De altfel, “galacticii” de la Real sunt campioni la acest capitol, cu patru fotbalişti în primii cinci din lume.

Top 5 clauze de reziliere

1. Cristiano Ronaldo (Real Madrid)  1.000.000.000

    Karim Benzema (Real Madrid)     1.000.000.000

3. Lionel Messi (FC Barcelona)         700.000

    Isco (Real Madrid)     700.000

    Marco Asensio (Real Madrid)       700.000

*sume exprimate în euro.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
tatarusanu nunta21 jpeg
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg