Încep atacul la Burleanu! "Trebuie dat jos cu orice preţ!"

Ultima actualizare:

    Burleanu și DaumFoto Click!
Burleanu și DaumFoto Click!

Ratarea calificării la Campionatul Mondial din Rusia îi poate fi fatală şi preşedintelului FRF, Răzvan Burleanu, nu doar selecţionerului Christoph Daum.

Contestatarii actualului şef de la Casa Fotbalului au acum apăr suficientă la moară încăt să-l desfiinţeze non stop pe Burleanu şi administraţia lui. Generaţia de Aur şi patroni ca Gigi Becali oferă cele mai vehemete critici, iar patronul FCSB-ului vrea să bată fierul cât e cald şi să nu scape din mână această oportunitate de decredibilizare a conducerii Federaţiei. 

"Domnul Burleanu este parșiv, a pus în statutul Federației niște lucruri tiranice. Noi avem niște tineri talentați, am văzut-o în meciul cu Elveția. Viitorul sună bine. Trebuie să se coalizeze forțele sportive, jurnalistice și politice ca să-l dea jos pe acest Burleanu. Are consiliile județene, deci are voturi, are fotbalul la sală și fotbalul feminin. Le dă avantaje ca el să obțină voturile. Trebuie să se implice forțele naționale ca să-l dea jos. Lucrează cu chestiuni tiranice. Să câștige Generația de Aur, nu să votați voi pe Burleanu iar. Mircea Lucescu și Ionuț Lupescu nu pot candida, pentru că Burleanu a schimbat statutul Federației și ei nu au lucrat în fotbalul românesc în ultimii ani. Ăsta trebuie dat jos cu orice preţ", a spus Gigi Becali, la postul Realitatea TV.

Alegerile pentru preşedinţia FRF vor avea loc în primăvara anului 2018 şi se anunţă încă de pe acum foatre spectaculoase. Cel puţin campania electorală!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net