INCREDIBIL! Circ la reunirea Universităţii Craiova

Adrian Mititelu şi angajaţii săi au evacuat cu mâna lor mai multe tiruri, rulote şi autoturisme aparţinând circului "Safari", care se instalase în parcarea din dreptul terenurilor de antrenament ale Universităţii, din lateralul stadionului "Ion Oblemenco", informează prosport.ro.

Compania de circ obţinuse autorizaţie de la primăria Craiova, dar şi de la DJST Dolj, proprietara terenului în cauză, pentru a-şi desfăşura spectacolele în acel loc în perioada 7-17 iulie, însă Mititelu nici nu a vrut să audă de aşa ceva. Practic, dacă cei de la circ şi-ar fi instalat "baza" în acel loc, jucătorii Universităţii ar fi urmat să se antreneze în această seară în preajma elefanţilor sau a tigrilor. La scandal au participat şi mai multe echipaje de poliţie şi jandarmerie. "E o bătaie de joc, dacă se mai mira cineva ce ni se întâmplă în oraşul ăsta. E o chestie politică, de partid. Ei spun că au autorizaţii, dar cum poţi să aduci 70 de animale în incinta unei baze sportive. Echipa se reuneşte în această seară. Suntem de 44 de ani pe acest stadion. E bătaie de joc", a tunat Adrian Mititelu.

"Avem acte"Reprezentanţii circului se apără şi spun că nu au făcut nimic ilegal, atâta timp cât au toate autorizaţiile necesare. "Au venit mai întâi nişte body-guarzi, după aceea a venit şi domnul Mititelu, pe care îl ştiam doar de la televizor. Ne-a spus că suntem nişte porci, că vrem să lăsăm animalele să-şi facă nevoile pe terenurile dânsului. Nici vorbă de aşa ceva, noi nu avem nimic cu nimeni, nu ne duceam pe stadion, în niciun caz. Aşteptăm acum să vedem ce vom face. Am plătit toate taxele. Am investit deja 150 de milioane de lei în publicitate şi în organizarea evenimentului", a declarat Petrică Bulzan, administratorul circului.

După ce spiritele s-au mai calmat, tirurile încărcate cu animale au parcat în faţa stadionului, în aşteptarea unei decizii din parta autorităţilor. Până la urmă, circul va fi amplasat fie în faţa stadionului "Ion Oblemenco", fie în parcarea unui hipermarket din Craiova.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
gabriel apostol jpg
zodii care imprumuta bani jpg
cub codruta filip png
prater jpg
Procesul comunist din Gara Teiuş: cum au fost judecaţi ceferiştii vinovaţi de catastrofa feroviară din 1968 jpeg
Dorian Popa  FB jpg
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png