Ionel Dănciulescu, premiat de dinamovişti

Ultima actualizare:

Galeria va avea o coregrafie specială pentru atacantul de 36 de ani ce a reuşit 500 de partide în campionat , în timp ce clubul i-a pregătit o cupă creată special pentru eveniment. Ionel Dănciulescu a atins cifra record de meciuri în etapa trecută la Ploieşti.

Cum partida a fost în deplasare, şefii roş-albi au dorit să-l celebreze cum se cuvine la primul joc pe teren propriu.

"La meciul cu Astra, vom avea un moment special pentru Danciu, pentru că partida 500 a fost în deplasare. Vrem ca pe terenul nostru să organizăm un eveniment aşa cum e normal pentru un fotbalist care a reuşit un număr de partide atât de frumos", a anunţat acţionarul majoritar Ionuţ Negoiţă.

Concret, diseară vor fi mai multe momente dedicate jucătorului dinamovist. La începutul partidei de pe Arena Naţională, el va primi din partea fostei glorii Ion Nunweiller o cupă inscripţionată cu cifra 500, apoi galeria îşi va arăta aprecierea printr-o coregrafie specială. În plus, vor exista şi obiecte promoţionale inscripţionate cu cifra 500 şi chipul atacantului.

Simbolul roş-albilor mai are contract încă un sezon, după care se va retrage şi va ocupa o funcţie în organigrama clubului din "Ştefan cel Mare". "99,9 la sută va rămâne pe un post administrativ, după ce va decide să se retragă din cariera de fotbalist", a anunţat Negoiţă. Dinamo va avea în scurt timp un muzeu şi printre primele obiecte ce se vor afla în expoziţie va fi şi tricoul în care Dănciulescu a jucat al-500-lea meci în Liga I. Atacantul i-a dăruit obiectul vestimentar lui Ionuţ Negoiţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net