La meciul Iaşi – Sepsi se vânduseră până azi 4 bilete

29 noiembrie 2018
image
Moldovenii şi-au certat fanii pe Facebook după ce aceştia au cumpărat un număr ridicol de tichete pentru următorul meciFoto: Click!

Ieşenii au părut în flăcări înainte de partida cu FCSB, dar pentru localnici a fost o mare deziluzie faptul că au mers 4000 la stadion, dar i-a învins trupa lui Dică.

Nimeni nu se aştepta însă la reculul care avea să se ptreacă pentru meciul cu Sepsi, care se va disputa azi, de la ora 17:30, tot în Copou. Pe pagina de Facebook a clubului, moldovenii au postat miercuri, cu două zile înainte de meci, un anunţ şocant. “Mulțumim suporterilor care au fost alături de noi la meciul cu FCSB! Până la această oră, s-au vândut 4 (patru) bilete la meciul cu Sepsi, de vineri, ora 17:30! #UnitiVomInvinge”, a fost mesajul celor de la Poli pentru fani. Unora nu le-a venit să creadă că e adevărat şi au întrebat dacă nu s-a comis o greşeală. “Nu. Le-am numărat de 5 ori, tot 4 au ieșit”, a răspuns cel care moderează pagina moldovenilor. Din faţa calculatorului mulţi s-au arătat apoi indignaţi, dar nu au trecut la achiziţionarea vreunui tichet în plus, fapt care i-a determinat pe ieşeni să revină cu o actualizare, târziu în noapte. “Numărătoarea biletelor, ora 23:00, tot 4 sunt. Partea bună e că nu s-a retras nimeni”, au avut aceştia puterea să glumească.

image
Postarea iniţială a celor de la CSMS Iaşi
cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg
fc voluntari jpg
image png
gigi becali jpg