La trântă cu granzii

Cosmin Moţi este  vedeta bulgarilor  de la Ludogoreţ jpeg
Cosmin Moţi este vedeta bulgarilor de la Ludogoreţ

Moţi, Keşeru, Prepeliţă, Chiricheş şi Măţel sunt jucătorii care reprezintă ţara noastră în cea mai importantă competiţie continentală.

Cum Steaua şi Astra au eşuat în drumul spre grupele Ligii Campionilor, prezenţa românească la „masa bogaţilor” e una redusă numeric. În primul rând, vom sta cu ochii pe vecinii de la Ludogoreţ, acolo unde evoluează meci de meci doi dintre internaţionalii noştri, Cosmin Moţi şi Claudiu Keşeru. Bulgarii debutează diseară la Basel, însă doar fostul dinamovist e anunţat titular. În schimb, Keşeru a făcut deplasarea în Elveţia, dar prezenţa sa pe foaia de joc e pusă la îndoială din cauza operaţiei la pomete suferite după meciul România – Muntenegru. Dacă totuşi va juca, Keşeru va purta o mască specială de protecţie. Tot astăzi, Andrei Prepeliţă şi noii săi colegi de la Rostov au o deplasare infernală la München, contra nemţilor de la Bayern. Abia transferat în Rusia chiar de la Ludogoreţ, românul a avut un debut perfect la Rostov, reuşind să marcheze în meciul de campionat cu Samara.

Afectat de o problemă medicală la genunchi, Vlad Chiricheş nu va face parte din lotul lui Napoli pentru meciul de astăzi de la Kiev. Mâine, ultimul român implicat în Liga Campionilor, Alexandru Măţel de la Dinamo Zagreb, va evolua la Lyon, cu francezii de la Olympique.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alec Baldwin
Manfred Weber FOTO AFP
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg