LASK Linz e primul club din Austria care a reluat antrenamentele


    Jucătorii lui LASK Linz au păstrat distanța, unii față de ceilalți, la antrenamentul de luniFoto: Facebook/LASKLinz
Jucătorii lui LASK Linz au păstrat distanța, unii față de ceilalți, la antrenamentul de luniFoto: Facebook/LASKLinz

Austria este unul dintre statele din centrul Europei, alături de Cehia și Germania, care a decis să relaxeze interdicțiile impuse din cauza pandemiei de Covid-19. Așa se explică și faptul că LASK Linz este primul club din această țară care şi-a reluat, luni, antrenamentele. Alte echipe urmează să-şi reia antrenamentele astăzi (marți, 21 aprilie).

Potrivit lequipe.fr, jucătorii au ținut cont la revenire de regulile de distanțare socială. Jucătorii liderului campionatului s-au antrenat în grupuri de câte şase, cu păstrarea distanţei de doi metri între ei. "În primul rând, suntem fericiţi că putem să ne facem treaba. Desigur, ne antrenăm în grupuri mici, urmând instrucţiunile guvernamentale. Ne adaptăm, dar este bine. Trebuie să ne gândim cu atenţie pentru a oferi exerciţii decente, în ciuda distanţelor de siguranță. Am găsit soluţii. Cred că jucătorii sunt fericiţi să revină pe teren", a declarat antrenorul francez Valerien Ismael, în vârstă de 44 de ani.Bundesliga austriacă ar putea fi primul campionat de fotbal din Europa care se reia ce a fost întreruptă la începutul lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus. Oficialii speră să se poată juca din nou la mijlocul lunii mai. După 22 de etape, LASK Linz este pe locul 1, cu 27 de puncte, fiind urmată de Salzburg (24p) și Rapid Viena (20p). 

Și sportivii din lotul olimpic al Austriei au reluat pregătirea centralizată

Tot astăzi, peste 600 de sportivi de top din Austria şi-au reluat antrenamentele în cele şapte centre olimpice de pregătire, la cinci săptămâni după închiderea acestora. Comitetul Olimpic Austriac a primit 10.000 de măşti pentru sportivi din partea forului omolog chinez. Oficialii forului austriac au menţionat între măsurile obligatorii din timpul antrenamentelor menţinerea distanţei de 2 metri în timpul pregătirilor şi asigurarea unui spaţiu minim de 20 de metri pătraţi pentru fiecare sportiv în spaţiile închise.În Austria, la ora redactării acestui text sunt consemnate 14.795 de cazuri de infectare cu Covid-19 şi 470 de decese, însă în ultimele 24 de ore au fost raportate doar 46 de îmbolnăviri şi 18 decese.

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
cosmin selesiB jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
image
image
image
image
image
image
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg