Latovlevici, la un pas de Dinamo Zagreb

Ultima actualizare:

    Latovlevici nu s-a aflat printre „tricolori”, deşi naţionala ducea lipsă de fundaş stânga
Latovlevici nu s-a aflat printre „tricolori”, deşi naţionala ducea lipsă de fundaş stânga

Fundaşul Stelei ar putea ajunge la Dinamo Zagreb, croaţii urmând să plătească un milion de euro, atât cât sunt pretenţiile roş-albaştriilor.

"Dinamo Zagreb a fost de mai multe ori în România, s-a uitat şi la el, îşi face şi calcule pentru profilul pe care-l caută, sperăm să fie Latovlevici, în condiţii financiare agreate de toată lumea. Da, am discutat şi despre Latovlevici, este cel mai atractiv fundaş stânga din România la această oră. Cred că Steaua are deschidere pentru orice jucător care primeşte o ofertă bună. Jucătorul se simte bine la Steaua, dar ca fiecare om de pe planeta asta, vrea la mai bine dacă se poate.

N-am discutat despre salariul pe care Dinamo Zagreb i l-ar da lui Latovlevici, pentru că n-a fost făcută o ofertă oficială, dar categoric niciun jucător de la Steaua nu poate fi mişcat pentru un salariu mai mic de 350-400.000 de euro. Oferta de la Saint-Etienne era batjocoritoare pentru jucător. Am şi acum oferta de la ei, dar nu-l respecta deloc pe jucător", a declarat Florin Iacob la Sport.ro.

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
cristiano ronaldo georgina jpg
bayern munchen epa efe h 56385191 jpeg
hagi jr getty jpg
Hagi jpg
fani ungaria jpg