Legia Varşovia – Botoşani! "Îi batem acasă"!


    Leo Grozavu
Leo Grozavu

Legia Varşovia – Botoşani a fost adjudecat de polonezi, 1-0. Manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Europa va avea loc la data de 23 iulie.

Legia Varşovia – Botoşani a avut ca marcator pe Duda, minutul 78. Partida arbitrată de o brigadă din Croaţia, cu Ante Vucemilovici la centru, a aliniat următoarele formaţii:

Legia Varşovia: Kuciak - Broz, Rzezniczak, Pazdan, Brzyski - Furman, Jodlowiec - Guilherme (Żyro '68), Duda (Masłowski '90+3), Kucharczyk - N. Nikolici (Prijovici '68). Antrenor: Henning Berg.

FC Botoşani: Iliev - Dimitrov, Miron, Cordoş, Acsinte - Cucu - Brata (Ivanovici '69), Vaşvari (Robertson '64), R. Costin (Croitoru '84), Batin - Roman. Antrenor: Leo Grozavu.

Patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, e optimist. “Suntem lângă grafic. Ne-au dominat în repriza a doua. Au fost desincronizări în apărare, am cedat și presiunii. Dar se joacă la Botoşani calificarea! Eu nu cred că Legia e o echipă atât de bună încât să n-o batem la Botoşani”, a spus el la Digi Sport.

Apoi, a continuat. “Publicul a pus mare presiune, dar am rezistat bine în prima repriză. Parcă am fost prea defensivi la un moment dat. În repriza a doua am fost o echipă mică din păcate, trebuie să recunoaștem. Nu-i deloc atât de bine sau de confortabil să stai în apărare și să aștepți ce? Fotbalul se joacă pe goluri!”, a mai spus el supărat la finalul meciului Legia Varşovia – Botoşani.

"Noi, la un moment dat, nu mai contam în ofensivă, din păcate. O să vedeți, schimbăm, avem forță ofensivă. E altă mentalitate acasă, nu va mai exista nicio presiune. Nu-i mai duce nimeni în spate, la Botoșani va fi invers. Avem mai mult curaj, acum suntem și decomplexați. Au și ei limitele lor, d-aia joacă în preliminariile UEL din turul 2, pentru că asta le e valoarea. Avem multe lucruri de pus la punct, în primul rând mental, să nu ne mai fie frică de ei”, a comentat Iftime.

Legia Varşovia – Botoşani: portarul, lăudat!

După Legia Varşovia – Botoşani, Iftime l-a remarcat pe goalkeeperul bulgar Plamen Iliev. “Iliev este un portar foarte, foarte bun. La gol nu avea ce face, pentru că nu avea voie să tragă acel jucător nestingherit din 16 metri. Ei ne-au depăşit. Eu cred că am învățat că Legia nu e de nebătut. E adevărat că acasă au altă anvergură și alte intenții. O să vedeți că acasă nu o să ne dea gol, dar noi trebuie să construim”, a explicat el.

“Am jucat cu ei cu aceeași formulă ca în Georgia, dar ei nu sunt georgieni, trebuia să-i hărțuim. La un moment dat ei își luaseră gândul de la apărare, au venit peste noi în atac. Avem soluții pentru atac. Eu nu sunt deloc supărat de meciul din seara asta, ci de starea aceasta, ca și cum am fi fost călcați în picioare de niște mari favoriți. Și la 0-0 trebuia să marcăm un gol. Fără să dai un gol nu poți să te califici!”, a mai spus Iftime.

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
Cozonac
shutterstock 165207755B jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
Cameră de hotel - bagaj FOTO Shutterstock
ronaldo bucurie jpg
image
image
image
image
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg