Liga Europa: Liverpool, revenire magică! Lucescu e şi el în semifinale

Ultima actualizare:

    Antrenorul lui Liverpool a sărbătorit alături de elevii săi
Antrenorul lui Liverpool a sărbătorit alături de elevii săi

Liverpool s-a calificat în semifinalele Lgii Europa după o revenire spectaculoasă în faţa Borussiei Dortmund. Cormoranii sunt la a doua ispravă de acest gen, după finala Ligii Campionilor din 2005.

Liverpool merge mai departe în Liga Europa la capătul unei partide fabuloase. Condusă cu 3-1 de Borussia Dortmund pe teren propriu, echipa antrenată de Jurgen Klopp a marcat trei goluri la rând, a câştigat cu 4-3 şi s-a calificat între ultimele patru echipe ale competiţiei.

Tragerea la sorţi a partidelor are loc azi, de la ora 14.00, iar în această fază au mai ajuns două echipe spaniole, Villareal şi Sevilla, plus Şahtiorul lui Mircea Lucescu.

La un nivel mai mic, cormoranii au repetat pe undeva experienţa din 2005. În finala Ligii Campionilor, contra lui AC Milan, Liverpool a revenit de la 0-3 la pauză, a dus meciul în prelungiri şi s-a impus la lovituri de departajare, în ce avea să rămână în istorie drept cea mai nebună finală europeană.

"Liverpool s-a inspirat din finala de la Istanbul, din 2005. Le-am reamintit jucătorilor cum Liverpool a întors acel meci de la 0-3 în finala Ligii Campionilor. A fost genial, remarcabil, emoţionant. În general, în fotbal un meci este terminat într-o astfel de situaţie, dar niciodată cu Liverpool. A fost frumos de privit acest meci. Aveam nevoie de trei goluri şi le-am spus băieţilor că va fi greu, dar este posibil şi trebuie să încercăm. Ştiu că pentru astfel de momente fotbalul este frumos. Nu voi uita niciodată acest meci, este ceva special", a spus Klopp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net