Liga I nu scapă de coşmarul «TAS»

image
Martac a jucat în turul campionatului la Corona, dar nu a primit drept de joc şi pentru „U” Cluj (FOTO: Mediafax)

A devenit deja o tradiţie ca Liga I să-şi stabilească ierarhiile nu pe teren, aşa cum ar fi normal, ci în instanţe, în special la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv).

Pentru al doilea an consecutiv, Universitatea Cluj apelează la forul de la Lausanne, În 2013, deşi nu primiseră licenţa, „studenţii" au fost menţinuţi în prima ligă de o decizie a celor de la TAS. De această dată, clujenii vor contesta hotărârea dată ieri de Comisia de Recurs a FRF, care a stabilit ca Universitatea să piardă cu 3-0 meciul disputat la începutul lunii martie cu Concordia Chiajna, încheiat atunci la egalitate (1-1). Motivul? Marius Martac, unul dintre jucătorii lui „U", n-ar fi avut drept de joc la acea oră.

Ca urmare, ilfovenilor li s-au pus două puncte în plus în clasament, în timp ce „şepcile roşii" au acum un punct mai puţin. Cum echipa antrenată de Mihai Teja e angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării, e posibil ca formaţiile care vor merge în liga secundă să fie cunoscute abia după răspunsul celor de la TAS, care va confirma sau va anula decizia Comisiilor federale.

Situaţia se poate complica în cazul în care ACS Poli Timişoara va contesta la rândul ei dreptul de joc al lui Martac, folosit de clujeni în victoria cu 2-1 obţinută în etapa anterioară chiar pe terenul bănăţenilor.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub bianca dragusanu png
iulia albu
FotoJet (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
Simona Halep si Patrick Mouratoglou FOTO Profimedia
Forbes FOTO Shutterstock
image
image
image
image
dinamo supercupa castigatoare jpg
Steaua Chindia, in Cupa Romaniei (Sportpictures) jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg