Lor le prieşte naţionala

image
Săpunaru a fost cel mai bun om al celor de la Pandurii în victoria cu Petrolul, marcând un gol şi reuşind o pasă de golFoto: Sportpictures.eu

Pauzele competiţiilor interne prilejuite de partidele internaţionale îi scoate de obicei din mână pe fotbalişti. Aceştia revin la echipele de club obosiţi şi nu mai dau acelaşi randament. Ai noştri sunt însă diferiţi, egalul cu Italia suflându-le vânt în pânze.

Primul care şi-a dat un binevenit restart a fost Costel Pantilimon. Chiar dacă a frecat banca la Bologna, Anghel Iordănescu preferându-l toate cele 90 de minute pe Tătăruşanu, „Gulliver” a revenit la Sunderland mai puternic. Iar luni seara, în deplasarea de la Crystal Palace, portarul nostru a apărat senzaţional şi a salvat o victorie cu 1-0 absolut vitală pentru „Pisicile negre”. Apoi, Cristian Săpunaru a fost şi el decisiv pentru Pandurii Târgu-Jiu, la câteva zile după revenirea de la lotul naţional. Fundaşul dreapta a deschis scorul pentru gorjeni în jocul cu Petrolul şi a dat semnalul victoriei finale care îi duce în lupta pentru titlu.

Cu câteva zile în urmă, alţi internaţionali români prezenţi la amicalul de la Bologna au impresionat la echipele lor din străinătate. Florin Andone, eroul de pe Renato Dall’Arra, a înscris din nou pentru Cordoba, în Secunda Division din Spania, şi este supranumit „Dumnezeu” de presa locală. Apoi, Vlad Chiricheş, rezervă de lux înainte să fie convocat de Iordănescu, a revenit la Napoli direct titular integralist în victoria fără gol primit, scor 2-0, de la Verona. A fost însă şi o excepţie dezamăgitoare. Alexandru Maxim şi VfB Stuttgart au pierdut incredibil pe teren propriu, în faţa lui Augsburg, scor 0-4, şi şvabii tremură din nou pentru salvarea de la retrogradare.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Amber Heard FOTO EPA-EFE
claudia patrascanu copii png
elena udrea adrian alexandrov jpeg
dica
militari rusi sursa ministerul apararii din rusia (4) jpg
image
image
image
image
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg