Lucescu confirmă despărţirea de Şahtior, dar spune că nu PSG e favorită să-i obţină semnătura, ci o echipă din Italia

Ultima actualizare:

Informaţia a explodat în mass media imediat după ce Şahtior a fost eliminată din Liga Campionilor de către Borusia Dortmund, iar ziarele l-au dat pe tehnicianul român la PSG, unde se pare că ar fi ademenit de banii şeicilor. Lucescu a dat însă ieri un interviu pentru televiziunea italiană TMW, în care confirmă despărţirea de ucraineni, dar în care anunţă destinaţie surpiză.

Practic, românului i-ar plăcea să ajungă pe banca lui Inter Milano, o echipă pe care a mai antrenat-o pentru şase luni în 1998, dar de unde a plecat după o lipsă de rezultate şi după un conflict cu jucătorii. Ascensiunea lui Lucescu a fost însă de atunci una incredibilă şi românul a mărturisit că vorbeşte des cu preşedintele Masimo Moratti, care nu este mulţumit de Andreea Stramaccioni, actualul antrenor.

"La cum stau lucrurile, la sfârşitul sezonului voi pleca de la Şahtior, dar se poate întâmpla orice. Aş reveni în Italia deoarece în ultimii ani am câştigat multă experienţă prin câştigarea titlurilor şi a promovării jucătorilor tineri.  Am avut o relaţie excelentă cu Moratti. A înţeles dificultăţile pe care le-am avut la Inter când am antrenat acolo. Atunci erau mulţi jucători la final de contract şi am avut probleme.  Plus că au fost multe greşeli de arbitraj împotriva noastră. Incredibil, am fost foarte ghinionist. Dar, pentru viitor, nu exclud o revenire la Inter", a declarat Lucescu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net