Lucescu îşi face super-echipă la Zenit. Îl vrea şi pe Alibec


    Mircea Lucescu trage să aducă la Zenit câţiva foşti jucători de la Şahtior, dar şi pe atacantul campioanei RomânieiFoto Click!
Mircea Lucescu trage să aducă la Zenit câţiva foşti jucători de la Şahtior, dar şi pe atacantul campioanei RomânieiFoto Click!

Mircea Lucescu a plecat de la Şahtior după 12 ani, alegând o nouă provocare la ruşii de la Zent Sankt Petersburg. Spre deosebire de Ucraina, unde se bătea doar cu Dinamo Kiev, românul ştie că de această dată va avea concurenţă mare şi nu vrea să dea greş din prima.

Astfel, chiar dacă are o echipă care valorează câteva sute de milioane de euro şi jucători ca Hulk, Danny sau Witsel, Lucescu cere întăriri şi are o listă clară. Pe ea se află două nume de la fosta echipă, Marlos şi Taison, pe care se oferă 35 de milioane de euro, dar şi un român: Denis Alibec. Vârful campioanei României, Astra Giurgiu, e pe placul lui "Il Luce" şi tehnicianul în vârstă de 70 de ani e tentat să-i dea o şansă după Euro 2016. Presa din Rusia anunţă că Lucescu are de gând să facă şi puţină curăţenie în lot, câţiva fotbalişti cu salarii imense dar care n-au confirmat urmând să plece din "Oraşul Ţarilor".

Mircea Lucescu a semnat pe două sezoane cu Zenit şi are ca obiectiv titlul şi Liga Campionilor, ambele deziderate ratate în acest sezon de trupa din Sankt Petersburg, care a încheiat pe locul 3.

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
fata diavol jpg
dog 1168663 1920 jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Fost interlop cunoscut preda la un liceu din turda png
ştefan mandel loterie
image
image
image
image
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg
Spania   Costa Rica, Getty Images jpg
Germania protest jpg
Olivier Giroud, Getty jpg