Lui Rusescu i-a trecut "vederea dublă"


    Rusescu a părăsit terenul  de la Tg. Mureş pe picioarele  lui, cu nasul sângerândFoto: Mediafax
Rusescu a părăsit terenul de la Tg. Mureş pe picioarele lui, cu nasul sângerândFoto: Mediafax

Rusescu a jucat în ultimele zece minute contra moldovenilor, 2-0, şi a purtat o mască specială. Apariţia sa pe gazon demontează varianta oficialilor din Ghencea, care susţineau că acesta vede dublu şi va activa abia de anul viitor.

La data de 26 octombrie, jucătorul celor de la ASA, Gabi Mureşan, l-a lovit involuntar pe „vârful” Stelei cu cotul în figură şi ochiul drept i-a fost afectat. A urmat un adevărat război al declaraţiilor, iar Mureşan a fost suspendat 16 etape. Imediat, la recurs, a fost anulată pedeapsa şi pe lângă plângerea depusă de bucureşteni la TAS, Rusescu l-a ameninţat şi cu un proces civil, banii urmând să fie donaţi. De asemenea, roş-albaştrii au afirmat aproape zilnic faptul că Rusescu are o situaţie medicală foarte gravă şi probabil va reveni pe teren în 2015. Totuşi, la o lună şi o săptămână distanţă, el a apărut pe teren.

„Am vrut să-l introducem pentru a simţi din nou că e fotbalist, am considerat că e important să intre cât mai repede. Obiectivul e să-l avem cu Dinamo Kiev şi trebuie să evolueze cât mai mult până atunci”, a spus Costel Gâlcă, demontând afirmaţiile steliştiilor de până atunci în privinţa lui „Ruse”.

Are o placă de titan în craniu

simeon stalpnicul png

Lovitura încasată i-a provocat o fractură la osul orbital drept şi a avut nevoie de o operaţie complicată, efectuată la începutul lui noiembrie. Medicii i-au fixat osul sfărâmat cu o plăcuţă de titan, i-au refăcut legăturile nervoase şi o perioadă a văzut dublu cu ochiul drept. De acum înainte el va juca purtând o mască de protecţie.  

cub vica blochina png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
Michael Klein, Facebook jpg
dani otil si razvan simion
anca turcasiu si loredana groza jpg
ceai somn jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Cupa Davis, Facebook jpg
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg