«Mai pot să joc în liga a doua»


    Robert Ilyeş a ajuns la 43 de ani, dar nu se retrage din fotbal. Este cel mai în  vârstă marcator din campionat
Robert Ilyeş a ajuns la 43 de ani, dar nu se retrage din fotbal. Este cel mai în vârstă marcator din campionat

Robert Ilyeş a împlinit luna trecută 43 de ani. Nu s-ar spune, dacă îl vezi în sala de forţă sau la antrenamentele pe care le face cot la cot cu elevii săi. Sau colegii săi, mai bine zis, pentru că Ilyeş este antrenor principal, dar şi jucător la FK Miercurea Ciuc, echipa din oraşul său natal.

După ce a condus echipa către promovarea în liga a 3-a, în 2014, fostul internaţional este foarte aproape să aducă în premieră gruparea harghiteană în liga secundă la 113 ani de la înfiinţarea clubului! FK Csikszereda este pe primul loc în seria C1 din liga a III-a. Ilyes este cel mai vârstnic marcator din istoria primelor trei ligii la 42 ani şi 9 luni.

“Aş vrea în liga a 2-a ca jucător, dar un singur meci aş vrea să joc, dacă ne ajută şi Dumnezeu. Să promovăm şi să joc ultimul meci în faţa propriilor suporteri. Şi vreau să mă retrag cu fruntea sus!” 

În urmă cu 3 ani şi jumătate, FK Miercurea Ciuc  (FK Csikszereda în limba maghiară) punea bazele parteneriatului cu celebra Academie Puskas, din Ungaria. Modelul maghiar a prins extraordinar de repede şi FK Csikszereda are deja jucători în naţionalele de juniori şi tineret ale Ungariei. Oficialii FRF s-au interesat şi ei de jucători de la echipa ciucanilor.

mihai voropchievici 1 jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
FotoJet (9) jpg
FotoJet (10) jpg
FotoJet (11) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg