Mama lui Neymar are un iubit cu șase ani mai mic decât fiul ei


    Mama lui Neymar și iubitul cu 31 de ani mai tânăr nu se mai ascundFOTO: Instagram
Mama lui Neymar și iubitul cu 31 de ani mai tânăr nu se mai ascundFOTO: Instagram

Poveste cu iz de televonelă în familia fotbalistului brazilian Neymar. Mama starului de la PSG s-a îndrăgostit de un puști care e cu șase ani mai tânăr ca fiul ei!

În vârstă de aproape 53 de ani, Nadine Goncalves este cea care, acum 28 de ani, l-a născut pe unul dintre cei mai talentați fotbaliști ai actualei generații, Neymar. Aceasta s-a despărțit de curând de tatăl jucătorului, cu care a fost căsătorită aproape 30 de ani, dar nu a rămas singură pentru mult timp. Ea și-a găsit iubirea în brațele unui tânăr de 22 de ani, adică mai mic cu șase ani decât celebrul ei fiu! Poate dacă era în altă țară, unde ar fi contat mai mult ce spune ”gura lumii” decât ce simt cei implicați, această poveste ar fi fost una scandaloasă. Dar fiind în Brazilia, țara unde, exact ca în telenovele, orice este posibil atunci când există iubire, toată lumea a lăudat-o pe doamna Nadine pentru noua legătură. Inclusiv Neymar, care a scris un comentariu pe atât de simplu pe atât de explicit la fotografia pe care mama lui a postat-o pe Instagram cu noul iubit: ”Fii fericită, mamă! Te iubesc”. Legătura dintre cei doi a fost recunoscută public abia acum, dar se pare că se desfășoară de o peste o lună, deoarece în martie, înainte de izbucnirea haosului generat de coronavirus, cuplul de îndrăgostiți l-a vizitat pe Neymar la Paris.

De altfel, fotbalistul îl cunoaștea de mai mult timp pe Thiago Ramos, posibilul ”tată vitreg”, pentru că acesta este unul dintre cei mai bine cotați practicanți ai jocurilor pe calculator din Brazilia. El a participat la multe concursuri cu o echipă numită 4K Easy, dar nu arată deloc ca un bărbat care stă toată ziua în fața calculatorului, ci ca unul care stă în sala de forță.

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub sebastian țopescu png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
image
image
image
image
image
image
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg