Maradona şi-a apărat iubita cu pumnii

Ultima actualizare:

    „El Pibe D
„El Pibe D

Diego Maradona nu rupe norii pe banca echipei Al-Wasl din Emirate, dar se remarcă prin fel de fel de conflicte fizice sau verbale.

După ce a lovit cu piciorul un suporter al propriei sale echipe şi după ce s-a contrat cu aproape toţi ceilalţi antrenori din Emirate, inclusiv cu Olăroiu, fostul mare jucător argentinian a fost zilele trecute din nou în centrul atenţiei.

În timpul unui meci pe care formaţia sa, Al-Wasl, l-a pierdut cu Al-Shabab (0-2), Maradona a cedat nervos. Nu evenimentele din teren l-au scos din sărite, ci un conflict iscat în tribune între fanii adverşi şi grupul de susţinători apropiaţi ai lui Al-Wasl, din care făcea parte şi partenera de viaţă a lui Maradona, Veronica Ojeda.

simeon stalpnicul png

„El Pibe D'Oro" n-a suportat să vadă cum iubita sa (el îi spune "soţie", deşi nu sunt căsătoriţi) e insultată şi a părăsit banca tehnică, urcând în tribune pentru a-şi face singur dreptate.

Din fericire, conflictul a fost aplanat destul de repede, dar Maradona şi-a continuat războiul la conferinţă: "Suporterii lui Al-Shabab sunt laşi. Atacă femeile, dar nu sunt în stare să se confrunte cu un bărbat", a spus, extrem de intrigat, Maradona.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Corina Cusa jfif
image
image
image
image
image
image
Jordan Pickford (X, Twitter) jpeg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Anglia Elvetia, EURO 2024 (EPA) jpg
Toni Kroos (EPA) jpg
Sotii Cozmiuc (Facebook) jpg
Porutgalia Franta, EURO 2024 (EPA) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
Anglia nationala EURO 2024 (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net