Mărgăritescu şi Munteanu, puşcărie pentru o maşină furată!

Ultima actualizare:

Dosarul în care sunt implicaţi şi fotbaliştii a fost deschis în urma cu un an. Atunci procurorii au început urmărirea unei reţele formată din nouă persoane care se ocupa cu furtul maşinilor de lux.

În urma anchetei, magistraţii au anunţat că foştii componenţi ai roş-albilor, Andrei Mărgăritescu şi Cristi Munteanu, au intrat în posesia unui Audi A8 despre care ştiau că e furat. Practic, un complice i-a vândut maşina lui Munteanu pentru 10.000 de euro şi ulterior automobilul a fost declarat furat pentru a se încasa banii de de la compania de asigurări.

Apoi, fostul goalkeeper al lui Dinamo, cu ajutorul unor inculpaţi din dosar, a "fabricat" alte acte şi i-a dat maşina lui Mărgăritescu pentru suma de 28.000 de euro.

"M-a pufnit şi râsul când am auzit decizia. Trăim într-o ţară în care un baschetbalist este omorât în bătaie, agresorul lui primeşte cinci ani de închisoare, iar eu, care am cumpărat o maşină, am dat 32.000 de euro pe ea, am parte de aceeaşi sentinţă", a tunat actualul vicepreşedinte al Farului, Cristi Munteanu.

La aflarea hotărârii, mijlocaşul lui CS Mioveni, Andrei Mărgăritescu, a izbucnit. "Sunt şocat, pentru că nu am nici un antecedent penal, n-am făcut nimic niciodată, am fost un exemplu. Dacă păcăleam pe cineva mai ziceam, dar cred că m-am păcălit pe mine. Să dau 30.000 de euro, să pierd şi maşina şi să fiu şi condamnat...Îmi pare rău pentru imaginea care se face. Eu îmi văd mai departe de fotbalul meu şi de viaţa mea", a spus "China".

"Avocatul meu m-a liniştit. Însă toată lumea a fost şocată... ceilalţi avocaţi şi ceilalţi inculpaţi au fost mai şocaţi", a încheiat fotbalistul.

Andrei Mărgăritescu

Născut: 1 ianuarie 1980, PiteştiPost: mijlocaş (CS Mioveni)Carieră în Liga I: 155 meciuri / 4 goluriEchipa naţională: 3 meciuri / 0 goluriTrofee: 1 titlu de campion cu Dinamo, o cupă a României cu Dinamo, două Supercupe ale României cu Dinamo şi Rapid.

Cristi Munteanu

Născut: 10 noiembrie 1974, TulceaPost: portarCarieră în Liga I: 333 meciuri / 0 goluriTrofee: 1 titlu de campion şi trei Cupe ale României cu Dinamo6 În prezent e vicepreşedinte la Farul Constanţa.

image
image
image
image
image
image
Ianis Hagi (Sportpictures) jpg
Bayern Munchen Manchester United (Getty Images) jpg
Edward Iordanescu jpg
David Popovici (Sportpictures) jpg
nemec gol cu rapid jpg
Leo Messi (Getty Images) jpg
Ianis Hagi (Getty Images) jpg
Andrea Mandorlini (Sportpictures) jpg