Marica: “Lui Mitea i se spunea Maradona şi nimeni nu-l bagă în seamă!”


    Ciprian Marica
Ciprian Marica

Ciprian Marica a dialogat pe blogul personal (www.marica.ro) cu fanii, aducând acuze grave oamenilor de fotbal. Acesta nu înţelege cum fotbalişti ca Mitea, Lazăr sau Bornescu au rămas pe drumuri, deoarece patronii nu i-au respectat.

"Am urmarit cu interes miscarile din fotbalul romanesc in aceasta vara. M-a surprins ca se merge in continuare pe mina importurilor, de antrenori si de jucatori, desi au fost incredibil de multe interventii publice ale celor din fenomen in care se plingeau de invazia de profesionisti ieftini ca pret, dar ieftini si ca valoare. Din pacate, am vazut foarte putine promovari de jucatori tineri, asteptam sa primeasca incredere cei care au terminat junioratul. Dar nu, sint mult mai atractivi pentru echipele mari ale Europei decit pentru noi.

M-a bucurat mult vestea ca Ionut Chirila este aproape de o revenire la Dinamo, club pentru care a facut enorm. Il cunosc personal pe Ionut, stiu ca e un fanatic al antrenoratului, un tip cu o mentalitate de invingator, cu o pofta nebuna de a studia tot ce e nou in fotbal. Nu stiu ce s-a intimplat, de ce nu s-a mai materializat numirea lui, dar ar fi meritat sa i se dea o sansa, cred ca este cel mai potrivit om sa puna bazele unui proiect nou, bazat pe tineri, cum se anunta a fi New Dinamo. Nu inteleg cum un profesionist ca el, un formator de generatii, practic, e tinut pe margine. Pacat!

Ma intristeaza ca nu-si gasesc locul in fotbalul romanesc Hagi, Stoichita, Ilie Dumitrescu, Panduru, Mihali, Lacatus, Cirtu si alti oameni care au lucrat la nivel inalt, care pot sa aduca oriunde un plus de valoare si profesionism. Ca sa nu mai spun ca ma asteptam sa-l vad 'in piine' pe Florentin Petre chiar a doua zi dupa ce si-a anuntat retragerea. Ovidiu Petre, Lazar, Stancioiu, Bornescu, fobalisti de nationala, au trecut si ei in plan secund, chiar s-a ajuns la un asemenea nivel incit sa ne permitem asta?

M-a bucurat, in schimb, revenirea lui Nicu Mitea, un jucator caruia Ibrahimovici i-a pus porecla Maradona impresionat de ce facea acesta la antrenamente. Socant cum oamenii de fotbal, mereu in cautare de intariri, de transferuri bomba, au preferat sa dea credit multor jucatori fara cota si l-au lasat pe Mitea pe margine timp de doi ani!"

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
fata diavol jpg
dog 1168663 1920 jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Fost interlop cunoscut preda la un liceu din turda png
image
image
image
image
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg
Spania   Costa Rica, Getty Images jpg
Germania protest jpg
Olivier Giroud, Getty jpg