Marine Stars, ultimii finaliști Neymar Jr’s Five

simeon stalpnicul png
Nigerienii s-au calificat în finala națională

Constanța a fost ultimul oraș în care s-au ales fotbaliștii pentru turneul final Neymar Jr’s Five.

Ultima etapă de calificare s-a desfășurat pe nisip, iar cele 16 echipe s-au prezentat la prima oră a dimineții pe plajă. Constănțenii au avut de trecut de două echipe de studenți nigerieni, mult mai familiari cu fotbalul pe nisip. Competiția a fost acerbă, cu multe goluri spectaculoase, date prin surprindere, răsturnări de situații, lovituri de pedeapsă și cartonașe galbene.   

La această etapă au fost cele mai lungi meciuri din calificări, cu puține partide care au ajuns la scorul de 5, maximul de goluri pe care o echipă îl putea da, foarte multe finalizându-se prin Golden Goal.

Jucătorii au stat foarte bine și la capitolul creativitate, atunci când a venit vorba de numele echipelor înscrise – Veverițe în Pantaloni, Superdude, Aladin și băieții, FC Mongolia, Dream Team Constanța, dar i-am avut pe teren și pe Joga Bonito, FC Făgetului, Inter Constanța sau Almas Da Bola.

În finală au ajuns echipele Marine Stars și FCDT. Ambele echipe câștigaseră toate meciurile până în finală. Meciul a fost unul foarte echilibrat, ambele echipe având jucătorii foarte bine poziționați în teren, iar după cele 10 minute de joc regulamentare, scorul rămăsese 0-0. Astfel, departajarea s-a făcut prin Golden Goal, iar nigerianul de la Marine Stars a reușit să marcheze, chiar dacă cu o fază înainte primise un cartonaș galben.

Astfel, Marine Stars, alături de ABC United (București), NetRom (Craiova), FC Banatul (Timișoara), Agora Mureș (Tîrgu Mureș), Tao United (Cluj Napoca), Family (Iași) și Olhionia (Chișinău) sunt cele opt echipe calificate în finala națională de pe 10 Iunie de la București.

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
cub alexandru arsinel png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Alessia Raiciu 3 webp
Emil Sandoi si Daniel Pancu, selectionerii Romaniei de tineret jpg
Argint tenis de masa jpg
David Popovici aur la Europene jpg
Echipa de canotaj jpg
simona halep trofeu toronto 2022 jpg