Martin Tudor a murit la 43 de ani. Vara trecută suferise un preinfarct în cantonament


    Martin Tudor a decedat la vârsta de 43 de aniFOTO: Sportpictures.eu
Martin Tudor a decedat la vârsta de 43 de aniFOTO: Sportpictures.eu

Martin Tudor, fostul portar al Stelei, cu care a cucerit două titluri de campion al României, a decedat ieri din cauza unui infarct. Vara trecută, el suferise un preinfarct în aceeași zi în care un alt antrenor, Eugen Neagoe, a făcut infarct pe banca tehncă a dinamoviștlor.

Martin Tudor avea inima slăbită după un preinfarct suferit în vara trecută, pe când se afla în cantonament în Turcia împreună cu divizionara secundă Concordia Chiajna. Atunci, el era în staff-ul tehnic condus de Laurențiu Diniță. ”Sunt şocat, tremur tot de când am aflat vestea. Duminică a fost ziua mea şi chiar am vorbit cu el la telefon, mi-a urat la mulţi ani şi părea foarte ok. Într-adevăr a mai avut o problemă, nu s-a simţit bine. A făcut un preinfarct, a stat internat o zi la spital, i-au făcut investigaţii şi îmi închipuiam că nu era nimic grav, din moment ce i-au dat drumul. Ştiu că s-a speriat foarte tare”, și-a amintit Diniţă pentru ”Gazeta Sporturilor”.

Un fost elev al lui, Andrei Marinescu, acum la Craiova, a dezvăluit pentru prosport.ro ce i-a provocat preinfarctul lui ”Tudorică”, așa cum era strigat de coechipieri. ”Mi-a spus cineva că i s-a făcut rău când a revăzut imaginile cu Eugen Neagoe de la meciul dintre Dinamo și Craiova. Când a văzut ce a pățit Neagoe, cică nu a rezistat și a fost dus direct la spital, că ar fi făcut un preinfarct, pentru că s-a speriat”, a declarat Marinescu pentru sursa citată.

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
cub cristina cioran png
cub horoscop iertare png
Nella Pignatelli webp
image
image
image
image
image
image
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg