Messi a fost primit cu aplauze, Mbppe cu huiduieli. Argentinianul a fost prezentat fanilor înaintea meciului cu Strasbourg (4-2)

Ultima actualizare:

    Lionel Messi a fost ovaționat de fani pe „Parc des Princes”Foto: EPA-EFE
Lionel Messi a fost ovaționat de fani pe „Parc des Princes”Foto: EPA-EFE

Legitimat zilele trecute, Lionel Messi nu este încă pregătit să debuteze la Paris Saint-Germain. Acesta a fost, însă, prezent în tribunele stadionului „Parc des Princes”, fiind prezentat fanilor chiar înaintea disputei din runda cu numărul 2 din Ligue 1.

Messi a urcat pe un piedestal alături de ceilalți fotbaliști transferați de PSG, în această var㸠Achraf Hakimi, Georginio Wijnaldum, Gianluigi Donnarumma şi Sergio Ramos. Recruții au purtat tricouri albe pe care era scris ”Aici este Paris!”, deviza grupării. “Bună seara! Această săptămână a fost foarte specială pentru mine. Vă mulţumesc tuturor! Sunt foarte mulţumit de această nouă etapă. Sper să profit de acest sezon frumos, abia aştept”, a spus argentinianul, care a fost ovaţionat de public.Nu de același tratament a avut parte Kylian Mbappé. Cum starul francez refuză să-și prelungească înțelegerea cu PSG, care expiră la anul, fanii ultras l-au fluierat în momentul în care crainicul arenei i-a rostit numele la prezentarea echipei pentru meciul cu Strasbourg. În schimb, Mauro Icardi a fost aplaudat furtunos. PSG a câștigat cu 4-2. Icardi a deschis scorul, iar Mbappe a marcat golul patru. În aceeași rundă s-a înregistrat o mare surpriză. Evoluând pe teren propriu, deținătoarea titlului, Lille, s-a înclinat (0-4) în fața formației din Nisa! 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net