Messi a plâns la despărțirea de Barcelona


    Lionel Messi, în lacrimi la despărțirea de FC BarcelonaFoto: Guliver/ GettyImages
Lionel Messi, în lacrimi la despărțirea de FC BarcelonaFoto: Guliver/ GettyImages

Argentinianul Lionel Messi (34 de ani) a oferit momentele zilei în sportul mondial. El a început să plângă la conferința de presă în care a explicat că e nevoit să plece de la Barcelona.

”Este cel mai dificil moment din cariera mea. Am trăit momente grele, înfrângeri... Dar a doua zi reveneai la antrenament, aveai şansa revanşei. Aici nu există cale de întoarcere, este ceva final. Acum începe altă poveste. Este un moment foarte dificil. Sunt foarte trist pentru că plec de la clubul pe care îl iubesc într-un moment neaşteptat. Anul trecut voiam să plec, anul acesta nu”, a declarat Messi.

El a făcut tot ce a putut pentru a nu pleca de la gruparea catalană la care a jucat dintotdeauna. “Am făcut tot ce am putut pentru a rămâne şi nu a fost posibil. Renunţasem la 50 la sută din salariu, apoi nu mi s-a mai cerut nimic. Ceea ce s-a spus ulterior, că mi s-a mai cerut 30 la sută, este minciună. Nu este adevărat”, a mai spus Messi. El a declarat că nu are nicio înţelegere cu alt club. ”PSG este o posibilitate, dar în acest moment nu am nicio înţelegere cu nimeni. După apariţia comunicatului, am primit multe telefoane, sunt interesate multe cluburi. În acest moment nu există ceva finalizat, dar discutăm”, a mai spus Messi.

Sud-americanul părăseşte FC Barcelona după 17 ani la nivel înalt, 776 meciuri jucate şi 35 de trofee câştigate.

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
incendiu colentina foto isu  jpg
George Burcea in Wednesday jpg
cub șerban huidu png
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
codruta began jpg
image
image
image
image
image
image
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg