Messi l-a elogiat pe Lewandowski, Matthaus consideră că polonezul merita trofeul

Ultima actualizare:

    Lionel Messi a primit din nou ”Balonul de Aur”Foto: EPA-EFE
Lionel Messi a primit din nou ”Balonul de Aur”Foto: EPA-EFE

Desemnat pentru a 7-a oară câștigător al ”Balonului de Aur”, Lionel Messi a subliniat, în discursul rostit în gala de la Paris, că atacantul Robert Lewandowski merita să primească acest trofeu în 2020. Anul trecut, în condițiile în care competițiile din fotbal au fost afectate serios de pandemia de COVID-19, revista ”France Football” a decis să nu acorde distincția care îl recompensează pe cel mai valoros fotbalist din lume.

Invitat să spună câteva cuvinte după ce a primit ”Balonul de Aur”, Messi a subliniat faptul că nu se aștepta să fie acolo: "Este uimitor să fiu din nou aici. Acum doi ani am crezut că vor fi ultimii mei ani şi astăzi sunt din nou în faţa voastră. Oamenii au început să se întrebe când o să mă retrag şi astăzi sunt aici la Paris şi sunt foarte fericit şi vreau să continui să lupt pentru a atinge noi obiective. Nu ştiu câţi ani mai am inainte dar mă distrez copios. Aş vrea să mulţumesc tuturor colegilor mei de la Barça, PSG, Argentina (...). Cred că am câştigat acest trofeu parţial datorită a ceea ce am reuşit să facem în Copa America. Aşa că îl dedic colegilor mei de echipă. Seara aceasta este una cu totul specială pentru că acolo este soţia mea dar şi copiii mei, tatăl meu, mama, nepoţii mei. Este prima dată când câştig aici şi aş vrea să-i spun lui Robert (Lewandowski) că este o onoare să concurez cu el”, a spus argentinianul. Apoi, Messi i s-a adresat apoi direct polonezului care a ocupat locul 2 în ancheta din acest an: "Cred că ai fi câştigat asta anul trecut. Cu pandemia nu s-a putut, dar meriţi să ai acest trofeu acasă”, a spus starul de la PSG.

Matthaus consideră că Lewandowski a fost nedreptățit

Fost internaţional german, Lothar Matthäus s-a declarat şocat de faptul că Lionel Messi a câştigat ”Balonul de Aur”, el apreciind că trofeul merita să ajungă la polonezul Robert Lewandowski. "Chiar nu mai înţeleg nimic. Sincer, cu tot respectul pentru Messi şi alţi jucători, nimeni nu merita trofeul mai mult ca Lewandowski", a declarat Mathaus. Şi Bayern Munchen, clubul polonezului a reacţionat după decernarea trofeului şi a scris pe Twitter: "Pentru noi eşti cel mai bun".

Lionel Messi a obținut de 7 ori „Balonul de Aur”

Component al echipei Paris Saint-Germain, Lionel Messi, a câştigat Balonul de Aur, luni seară, acesta fiind al şaptelea trofeu pentru el. El a mai obținut ”Balonul de Aur” în 2009, 2010, 2011, 2012, 2015 și 2019. La feminin, trofeul i-a fost atribuit Alexiei Putellas (FC Barcelona), câștigătoare a Ligii Campionilor. În cadrul galei au mai fost recompensați Pedri (FC Barcelona) - cel mai bun tânăr fotbalist, Gianluigi Donnarumma - cel mai valoros portar și Robert Lewandowski (Bayern Munchen) - golgheterul anului. Titlul de cel mai bun club de fotbal al anului a revenit lui Chelsea Londra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net