Messi va câştiga 112.000 € pe zi


    Messi ar putea  deveni cel mai  bine plătit  fotbalist din lume FOTO: Guliver/ GettyImages
Messi ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume FOTO: Guliver/ GettyImages

Chinezii au spart piaţa prin transferurile lui Tevez şi Oscar, cărora le oferă 35, respectiv 25 de milioane de euro pe sezon, punându-i în umbră pe Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi. Barcelona nu vrea să-l piardă pe argentinian, al cărui contract expiră în 2018, iar planul catalanilor e diabolic.

Statutul lui Lionel Messi pe Camp Nou a părut cam şubred în ultima vreme, şi asta nu din cauza randamentului său, ci pentru că, atipic pentru el, a cam intrat în conflict cu multă lume. Acest lucru a dat speranţe multor cluburi puternice financiar din Europa, printre care şi Manchester City, care visau că-l pot transfera în sfârşit. Preşedintele Barcelonei a rezolvat însă problema din două mişcări, dându-le peste bot pretendenţilor şi făcându-i toate poftele lui Messi.

Astfel, antrenorul Luis Enrique, principalul duşman al lui Lionel, va fi înlocuit, iar jucătorului i s-a pregătit un salariu colosal: 41 de milioane de euro pe sezon, dublu decât câştigă în prezent.

Negocierile cu Jorge Messi, tatăl fotbalistului, se vor încheia probabil la 1 mai, când este anunţat verdictul final în procesul de evaziune fiscală în care acesta e implicat. Asftel, cu o medie de 112.000 de euro pe zi, Messi va deveni cel mai bine plătit fotbalist din istorie, lăsându-i în urmă pe cei doi „chinezi”, dar şi pe marele rival din Spania, Cristiano Ronaldo. Acesta va rămâne cu doar 20 de milioane de euro pe an. 

Primul lui salariu a fost de 6.000 € pe lună

Messi a venit la Barca în 2000, avea 13 ani, pentru a da probe de joc. A fost acceptat de spanioli, care îi plăteau doar asigurarea medicală de 1000 de euro pe săptămână şi chiria. Primul contract ca profesionist l-a semnat în 2004 şi se ridica la 6.000 de euro pe lună. În iunie 2005, când se anunţa un star, i s-a mărit la 100.000 de euro pe lună, iar după trei luni s-a dublat. La următoarea prelungire, în 2007, s-a dublat din nou, ajungând la 4,8 milioane de euro pe an. Apoi, lucrurile au scăpat de sub control. În 2008 câştiga 7,8 milioane, în 2009 a ajuns la 12 milioane de euro pe an, în 2013 a mai primit un milion, iar în 2014, a bătut recordul: 20 de milioane de euro pe stagiune.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
infidelitate jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg