Mircea Lucescu: "Am vrut să vin gratis la naţională!"


    Mircea Lucescu Foto: Mediafax
Mircea Lucescu Foto: Mediafax

Deşi a refuzat oferta venită din partea FRF pentru a deveni selecţionerul României, tehnicianul lui Şahtior Doneţk spune acum că şi-ar fi dorit să revină pe banca naţionalei după plecarea lui Victor Piţurcă.

Şahtior merge ceas în Liga Campionilor, reuşind să obţină miecuri seara un nou succes concludent în faţa lui BATE Borisov, scor 5-0. Deşi are un parcurs foarte bun cu campioana Ucrainei în Ligă, Mircea Lucescu tânjeşte şi acum după echipa naţională.

Cu o săptămână înainte de partida cu Irlanda de Nord, din preliminariile Euro 2016, Lucescu senior a dat de înţeles că regretă faptul că a refuzat naţionala când a fost ofertat de FRF. "Aş fi dorit să antrenez România la meciul cu Irlanda de Nord. Aş fi venit fără bani. Datorez mult fotbalului românesc. Nu aş fi îndrăznit să cer bani. Pregătisem şi discursul, şi programul, tot. E adevărată informaţia", a spus Lucescu la Dolce Sport.

El nu a explicat şi de ce a refuzat naţionala, însă decizia sa pare să fie legată de trecut, atunci când a fost propus pentru a deveni antrenorul Ucrainei, dar a spus pas, motivând că este dificil să fie şi antrenor al unei echipe de club, şi selecţioner. Tehnicianul lui Şahtior a vrut, astfel, să păstreze o relaţie bună cu patronul Rinat Ahmetov.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg