Mircea Sandu continuă războiul cu Burleanu: «E prea mic, să nu mă supere!»

Ultima actualizare:

Domnule Mircea Sandu, sunteţi acuzat de Răzvan Burleanu că vreţi să-i luaţi locul. Cum răspundeţi? Să-i spuneţi domnului Burleanu că nu mă interesează funcţia de preşedinte al FRF. Să scrieţi cu majuscule „Nu mă interesează". Acum sunt în grădină, curăţ copacii uscaţi, am alte probleme.

Dânsul a spus că îl manevraţi pe şeful AJF Giurgiu, cel care a contestat validitatea alegerilor Bine că mi-aţi spus, că poate acum am motive să-l dau în judecată. Ce vreau eu să-i spun domnului Burleanu este că e mic, e prea mic dacă gândeşte aşa. I recomand să nu mă supere, să nu mă deranjeze, că atlfel...

Că altfel ce? Domle, atât să-i trasmiteţi, să mă lase în pace, să nu mai îmi pronunţe numele dacă se plictiseşte şi n-are altă treabă.

Dar îl ştiţi pe şeful AJF Giurgiu? Bineînţeles că-l ştiu pe Leşeanu, am jucat împreună şi e de peste 20 de ani şef la AJF Giurgiu, dar vorbeam cu el de două ori pe an, când venea la adunările FRF. Domnul Burleanu să ştie că dacă vreau să-l contest sau să fac vreo acţiune împotriva lui, va ştii că e de la mine, eu nu mă ascund..

Dar cu primele pe care le-aţi luat după meciul cu Grecia cum e? Acele prime n-au fost de meci sau de calificare. Au fost nişte prime pentru nişte oameni care au muncit ore întregi peste program pentru organizarea meciului cu Grecia. Dar Burleanu e mic, e prea mic şi n-a înţeles.

Şi dvs aţi muncit peste program? Normal. Şi vă mai spun ceva, când omul face profit, e normal să fie recompensat.

Domnul Burleanu mai spune că de organizarea EURO 2020 se ocupă FRF, nu dvs... Burleanu să stea cuminte în banca lui, pentru că habar n-are. El trebuie să termine cu paşii greşiţi, că nu-mi place deloc ce am văzut în aceste două luni.

Cu ce-a mai greşit? Păi cum e posibil să-l schimbi de la UEFA pe Belodedici şi să pui pe unu care număra dosare (n.r. - Aurel Ţicleanu). Dacă UEFA nu validează schimbările, să-şi dea demisiile toţi! Cum să începi să dai oameni afară fără aprobarea Comitetului Executiv? La cum a început, nu-mi dă nicio speranţă. Încă una vă mai zic şi plec la copacii mei: dacă pe cel de la AJF Giurgiu l-am pus eu să facă contestaţie, pe Timişoara cine a pus-o? Poate Chivorchian?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net