Mirel Rădoi: ”Va trebui să fim atenți cu Liechtenstein ”

Ultima actualizare:

    Mirel RădoiFoto: Marian Burlacu
Mirel RădoiFoto: Marian Burlacu

Selecționerul naționalei României, Mirel Rădoi, a susținut sâmbătă obișnuita conferință de presă de dinaintea unei confruntări oficiale. Duminică, la ora 21.45, tricolorii vor juca împotriva naționalei din Liechtenstein, în preliminariile Cupei Mondiale.

"Dacă ne luăm după câteva rezultate reuşite de ei, meciuri pierdute doar cu 0-1 sau 0-2, cred că ne poate aştepta un joc dificil. Va trebui să fim atenţi. Să sperăm că nu vom avea emoţii. Nu simt presiune pe mine. Vom vedea după această partidă ce va fi. Nu mă gândesc deloc la partida cu Macedonia de Nord, ci doar la meciul de duminică. Pentru multă lume pare o partidă uşoară. Liechtenstein pare o victimă sigură, să sperăm că aşa va fi.  Nu vreau să vorbesc despre următoarea partidă sau despre câte puncte vom face. Am văzut că se pot pierde puncte aproape la fiecare etapă. Liechtenstein are unele zone libere unde putem iniţia atacul. Acolo trebuie să aducem jucători care să paseze mingea repede. Lupta pentru locul doi este echilibrată, se dă între România, Macedonia, Armenia, Islanda... Deşi eu cred că Islanda după ce a pierdut cu noi a ieşit din calcule pentru locul doi", a declarat Rădoi, în conferința de presă, conform news.ro.

El a vorbit şi despre schimbarea de generaţii de la naţională. "Nu a fost un obiectiv clar să renunţăm la jucătorii cu experienţă şi să aducem cât mai mulţi jucători tineri. Oricum, o schimbare de generaţii trebuia făcută cu mine sau cu altcineva. Dar la fel, pe noi nu ne interesează vârsta, echipa, numele. Dacă sunt jucători peste 30 de ani şi au evoluţii bune, vor fi prezenţi. Asta depinde doar de evoluţia lor la club şi de ceea ce vor face când vor fi selecţionaţi. Nu se pune ca noi să fi zis că jucătorii care au peste o anumită vârstă, să nu vină la echipa naţională”, a spus Mirel Rădoi.

Naţionala României întâlneşte Liechtenstein, duminică, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în grupa J de calificare la Cupa Mondială din 2022.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Nationala Romaniei (Facebook) jpg
CS Universitatea Craiova (Sportpictures) jpg
Generatia de Aur a Romaniei site (Getty Images) jpg
Sorana Cirstea jpg
FC Barcelona (EPA) jpg
Atalanta Bergamo (EPA) jpg
Michael Schumacher (EPA) jpg
terenuri bcr sport arena streetball jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net