Munteanu, al treilea stelist la Dinamo

Ultima actualizare:

    Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

E o chestiune de timp până când Dorinel Munteanu va fi numit ca principal la Dinamo, iar asta îl introduce pe tehnician într-un cerc select.

Practic, „Neamţul" este doar al treilea antrenor din ultimii 22 de ani care se poate lăuda că a antrenat atât pe Steaua, cât şi pe Dinamo. Florin Halagian, care a condus-o pe Dinamo între 1991 şi 1994, după ce a stat pe banca Stelei în 1984, este primul care a realizat această „dublă". Zenga a fost al doilea care a respirat atât aer de Ghencea, 2004-2005, cât şi de Ştefan cel Mare, în 2007.

Acum, dacă şefii lui Dinamo se înţeleg cu Bonetti asupra termenilor de despărţire, Dorinel îşi va trece şi el în CV antrenarea ambelor rivale de moarte din Liga I. Totuşi, faţă de cei doi predecesori ai săi, Munteanu nu este pe placul fanilor. Deşi „Munti" s-a propulsat spre fotbalul mare de la Dinamo, fanii „câinilor" îl percep pe acesta drept stelist, pentru că în 2003 „Neamţul" a ales să revină în Liga I la Steaua şi nu la Dinamo.

Chiar dacă a jucat doar trei meciuri pentru roş-albaştrii, dinamoviştii nu i-au iertat niciodată trădarea şi va avea de furcă la Dinamo până va reintra în graţiile suporterilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net