Munteanu, al treilea stelist la Dinamo

Ultima actualizare:

    Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

E o chestiune de timp până când Dorinel Munteanu va fi numit ca principal la Dinamo, iar asta îl introduce pe tehnician într-un cerc select.

Practic, „Neamţul" este doar al treilea antrenor din ultimii 22 de ani care se poate lăuda că a antrenat atât pe Steaua, cât şi pe Dinamo. Florin Halagian, care a condus-o pe Dinamo între 1991 şi 1994, după ce a stat pe banca Stelei în 1984, este primul care a realizat această „dublă". Zenga a fost al doilea care a respirat atât aer de Ghencea, 2004-2005, cât şi de Ştefan cel Mare, în 2007.

Acum, dacă şefii lui Dinamo se înţeleg cu Bonetti asupra termenilor de despărţire, Dorinel îşi va trece şi el în CV antrenarea ambelor rivale de moarte din Liga I. Totuşi, faţă de cei doi predecesori ai săi, Munteanu nu este pe placul fanilor. Deşi „Munti" s-a propulsat spre fotbalul mare de la Dinamo, fanii „câinilor" îl percep pe acesta drept stelist, pentru că în 2003 „Neamţul" a ales să revină în Liga I la Steaua şi nu la Dinamo.

Chiar dacă a jucat doar trei meciuri pentru roş-albaştrii, dinamoviştii nu i-au iertat niciodată trădarea şi va avea de furcă la Dinamo până va reintra în graţiile suporterilor.

image
image
image
image
image
image
Ianis Hagi (Sportpictures) jpg
Bayern Munchen Manchester United (Getty Images) jpg
Edward Iordanescu jpg
David Popovici (Sportpictures) jpg
nemec gol cu rapid jpg
Leo Messi (Getty Images) jpg
Ianis Hagi (Getty Images) jpg
Andrea Mandorlini (Sportpictures) jpg