Mutu încearcă să-şi salveze căsnicia. Atacantul român a plecat de două zile în Republica Dominicană, unde îl aşteptau fiicele şi soţia


    Adrian Mutu,  alături de fete,  pentru prima  dată împreună  după un an
Adrian Mutu, alături de fete, pentru prima dată împreună după un an

2014 n-a fost deloc un an bun pentru Adrian Mutu. Atacantul român a avut evoluţii slabe la Petrolul, iar din toamnă a şi părăsit gruparea prahoveană. Nici pe plan personal n-a dus-o prea bine, fiind separat de familie, care i-a rămas în Republica Dominicană. Acum, ”Briliantul” încearcă să-şi salveze căsnicia şi a decis să meargă la soţie pentru a petrece împreună sărbătorile.

Adrian Mutu nu a stat în ultimul an deloc cu nevasta Consuelo şi fiicele Adriana (8 ani) şi Maya (6 ani). În ţară au apărut zvonuri, lansate de prietenii apropiaţi ai fotbalistului, cum că acesta s-ar fi separat de soţie. Mai mult decât atât, chiar Mutu a dat apă la moară acestor comentarii, afişându-se cu diverse domnişoare în ipostaze care de care mai tandre. 

Dacă de Paşte a preferat să rămână în ţară şi a petrecut alături de părinţii lui la Piteşti, acum, ”Briliantul” a dorit neapărat să fie alături de Consuelo şi fetiţe. Nu ştim dacă este o încercare disperată de a-şi salva căsnicia sau doar respectă o înţelegere pe care o are cu nevasta - de a sta de Crăciun cu fiicele sale -, cert este că de două zile el se află în Republica Dominicană. Şi, ca să le arate tuturor ce fericit este alături de puştoaicele lui, Adi Mutu a postat pe un site de socializare o poză în care este alături de Adriana şi Maya. Atacantul, care în prezent nu este sub contract cu nici o echipă de club, mai are un băiat, Mario, din căsnicia cu Alexandra Dinu.

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Dumitru Dragomir jpg
Cristiano Ronaldo, Getty jpg