Mutu prefaţează meciul cu Danemarca: "Jucăm să nu pierdem"

Ultima actualizare:

    Mutu a fost mult timp liderul naţionalei României. Acum va încerca asta de la costumFoto Click!
Mutu a fost mult timp liderul naţionalei României. Acum va încerca asta de la costumFoto Click!

Fostul internaţional Adrian Mutu a analizat meciul pe care tricolorii îl vor disputa duminică, la Cluj-Napoca, împotriva Danemarcei, în preliminariile CM 2018.

Astfel, "Briliantul" crede că selecţionerul Daum se teme de un eşec, drept pentru care ia în calcul folosirea a cinci fundaşi în echipa de start, doi laterali şi trei stoperi.

"Dacă vom juca cu trei fundaşi centrali, vom juca în primul rând pentru a nu pierde. Coborând şi fundaşii laterali, vom fi cinci în apărare. Nu ştiu dacă e cel mai indicat, eu aş vrea să văd la echipa naţională o echipă care atacă", a precizat Mutu.

"Eu cred că avem un adversar puternic, aşa cum Danemarca a fost pentru noi întotdeauna. O Înfrângere ar fi capitală pentru noi în ceea ce înseamnă această cursă de calificare", a mai spus Mutu la DolceSport.

În vârstă de 38 de ani, Adi Mutu a jucat în dubla de coşmar cu Danemarca din preliminariile Euro 2004, reuşind atunci să marcheze de două ori contra nordicilor, o dată pe nisipul de pe fostul Stadion Naţional (2-5), iar apoi în ultimul meci din grupă, la Copenhaga, în remiza (2-2) care ne-a eliminat din competiţie.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției! 

image
image
image
image
image
image
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
Minge fotbal (Getty Images) jpg
Dani Alves (EPA) jpg
generatia de aur nationala romaniei
Simona Halep (EPA) jpg
Echipa nationala de tenis de masa a Romaniei (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
csm constanta sepsi baschet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net