Mutu prefaţează meciul cu Danemarca: "Jucăm să nu pierdem"

simeon stalpnicul png
Mutu a fost mult timp liderul naţionalei României. Acum va încerca asta de la costumFoto Click!

Fostul internaţional Adrian Mutu a analizat meciul pe care tricolorii îl vor disputa duminică, la Cluj-Napoca, împotriva Danemarcei, în preliminariile CM 2018.

Astfel, "Briliantul" crede că selecţionerul Daum se teme de un eşec, drept pentru care ia în calcul folosirea a cinci fundaşi în echipa de start, doi laterali şi trei stoperi.

"Dacă vom juca cu trei fundaşi centrali, vom juca în primul rând pentru a nu pierde. Coborând şi fundaşii laterali, vom fi cinci în apărare. Nu ştiu dacă e cel mai indicat, eu aş vrea să văd la echipa naţională o echipă care atacă", a precizat Mutu.

"Eu cred că avem un adversar puternic, aşa cum Danemarca a fost pentru noi întotdeauna. O Înfrângere ar fi capitală pentru noi în ceea ce înseamnă această cursă de calificare", a mai spus Mutu la DolceSport.

În vârstă de 38 de ani, Adi Mutu a jucat în dubla de coşmar cu Danemarca din preliminariile Euro 2004, reuşind atunci să marcheze de două ori contra nordicilor, o dată pe nisipul de pe fostul Stadion Naţional (2-5), iar apoi în ultimul meci din grupă, la Copenhaga, în remiza (2-2) care ne-a eliminat din competiţie.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției! 

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
maurice munteanu
jude law phillipa coan jpeg
Adriana și Eliza Iliescu
harry charles jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
bruce willis moonlighting jpg jpeg
foto1 pelerinaj 2021 INQUAM Photos Liviu Chirica jpg
Șefa de promoție de la Silvicultură, Alexandra Staicu, muncește în Germania FOTO forestmania.ro
Soldați ucraineni în apropiere de Liman FOTO Profimedia
image
image
image
image
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg