Napoli a demolat Inter-ul: 3-0 la Milano! Chivu s-a accidentat

Ultima actualizare:

Inter a suferit în urmă cu puțin timp cea mai grea înfrângere pe teren propriu din mai 2001 încoace. Eșecul are mai multe explicații, una dintre ele fiind faptul că formația gazdă a rămas în zece jucători în minutul 42, când Obi a fost eliminat... Ce s-a întâmplat? Maggio a pătruns în careu, pe partea dreaptă, iar jucătorul lui Inter l-a tras de tricou. Arbitrul Gianluca Rocchi a dictat penalty pentru Napoli, iar Obi a primit cartonaș galben, iar apoi a fost... eliminat! Jucătorii lui Inter, furioși, au protestat vehement. Culmea e că Hamsik a ratat lovitura de la 11 metri. Și tot atunci Chivu a părăsit terenul accidentat. Toate acestea au făcut ca defensiva milanezilor să cedeze în fața atacurilor oaspeților, care au marcat prin Campagnaro (min. 43), Maggio (min. 56) și Hamsik (min. 74).  

Rezultatul din această seară nu este întâmplător, totuși, Napoli reușind să câștige cu 3-1 în fața celeilalte echipe din Milano, AC. 

Aseară s-a mai disputat un meci din Serie A, AS Roma – Atalanta 3-1. Astăzi, la 21.45, este programat un alt derby, Juventus – AC Milan.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net