Neşu, mesaj de Revelion pentru români

Mihăiţă Neşu, fostul fotbalist român de la FC Utrecht, rămas paralizat în urma unei accidentări teribile în luna mai, a ales să le transmită celor care i-au fost alături lui şi familiei lui un mesaj emoţionant prin intermediul lui Dan Negru.

Astfel, pentru Revelionul de poveste, de la Antena 1, soţia fotbalistului, Maria, a filmat cu telefonul mobil urarea pe care Mihai şi-a dorit atât de mult s-o facă românilor.

Lângă bradul de Crăciun, vizibil emoţionat, Neşu îşi manifestă totuşi şi o preferinţă muzicală, iar cântăreţul de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu va cânta special pentru fostul stelist o melodie.

Mesajul lui Mihai i-a emoţionat profund pe cei prezenţi în platou. Vedetele, întreaga echipă şi toţi cei din public au aplaudat în picioare momente bune după ce a terminat de vorbit.

Chiar dacă viaţa l-a făcut să treacă prin încercări grele, Neşu şi-a păstrat gândirea pozitivă şi vrea să îşi ajute semenii. Astfel, el şi-a creat o fundaţie pentru care echipa de la Revelionul Antena 1 a donat deja o sumă importantă de bani.

Toţi cei care vor să facă o faptă bună pot face o donaţie cât de mică la "Mihai Neşu Foundation", care s-a lansat luna aceasta.

Operat la degetele de la picioare,înainte de Crăciun

Gazeta Sporturilor a prezentat înainte de Crăciun un reportaj cu Neşu, realizat în casa lui din Utrecht. Mihăiţă a dezvăluit că, din cauză că nu-şi poate simţi picioarele, nu a realizat cum i-au crescut unghiile în carne şi a trebuit să suporte o intervenţie chirurgicală.

Medicii i-au curăţat degetele şi i-au tăiat bucăţi din unghii, iar acum organismul lui e în refacere.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Tragedie Indonezia, EPA jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Delta Dunării Pixabay
gazprom conducta
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg