Neşu, mesaj de Revelion pentru români

Ultima actualizare:

Mihăiţă Neşu, fostul fotbalist român de la FC Utrecht, rămas paralizat în urma unei accidentări teribile în luna mai, a ales să le transmită celor care i-au fost alături lui şi familiei lui un mesaj emoţionant prin intermediul lui Dan Negru.

Astfel, pentru Revelionul de poveste, de la Antena 1, soţia fotbalistului, Maria, a filmat cu telefonul mobil urarea pe care Mihai şi-a dorit atât de mult s-o facă românilor.

Lângă bradul de Crăciun, vizibil emoţionat, Neşu îşi manifestă totuşi şi o preferinţă muzicală, iar cântăreţul de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu va cânta special pentru fostul stelist o melodie.

Mesajul lui Mihai i-a emoţionat profund pe cei prezenţi în platou. Vedetele, întreaga echipă şi toţi cei din public au aplaudat în picioare momente bune după ce a terminat de vorbit.

Chiar dacă viaţa l-a făcut să treacă prin încercări grele, Neşu şi-a păstrat gândirea pozitivă şi vrea să îşi ajute semenii. Astfel, el şi-a creat o fundaţie pentru care echipa de la Revelionul Antena 1 a donat deja o sumă importantă de bani.

Toţi cei care vor să facă o faptă bună pot face o donaţie cât de mică la "Mihai Neşu Foundation", care s-a lansat luna aceasta.

Operat la degetele de la picioare,înainte de Crăciun

Gazeta Sporturilor a prezentat înainte de Crăciun un reportaj cu Neşu, realizat în casa lui din Utrecht. Mihăiţă a dezvăluit că, din cauză că nu-şi poate simţi picioarele, nu a realizat cum i-au crescut unghiile în carne şi a trebuit să suporte o intervenţie chirurgicală.

Medicii i-au curăţat degetele şi i-au tăiat bucăţi din unghii, iar acum organismul lui e în refacere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net