Neto învaţă din nou să meargă


    Fundaşul Neto  face zilnic câteva  ore de recuperareFOTOGRAFII: Guliver/ GettyImages
Fundaşul Neto face zilnic câteva ore de recuperareFOTOGRAFII: Guliver/ GettyImages

După ce a scăpat miraculos cu viaţă din accidentul de avion din luna noiembrie care a distrus o întreagă echipă de fotbal, fundaşul brazilian Neto a început să umble şi vrea să revină cât mai repede pe teren.

Doar trei jucători au rămas în viaţă dintre cei 22 care s-au aflat în avionul prăbuşit în Columbia în urmă cu două luni. Din păcate, unul a rămas infirm (portarul Follman are piciorul drept amputat), însă ceilalţi doi sunt pe calea cea bună. Dacă Alan Ruschel a părăsit spitalul după numai două săptămâni, fundaşul Neto se bucură şi el în aceste zile de faptul că poate din nou să meargă. Marţi, brazilianul de 31 de ani a fost fotografiat în cârje la sediul clubului Chapecoense, acolo unde şi-a început sesiunile de fizioterapie. La nici 24 de ore distanţă, Neto a fost pus pe picioare, jucătorul izbutind să se deplaseze singur câţiva metri, sub atenta supraveghere a echipei medicale. Despre teribilul accident din noiembrie, Neto nu îşi aminteşte nimic. „Timp de 10 zile am fost inconştient. Medicii mi-au spus că supravieţuirea mea a fost un miracol”, a declarat recent Neto, care vrea să revină cât mai repede pe terenul de fotbal. „Cu ajutorul lui Dumnezeu, voi îmbrăca din nou tricoul lui Chapecoense”, a mai spus fundaşul. Între timp, echipa braziliană şi-a refăcut lotul cu jucători împrumutaţi de la alte formaţii sau cu tineri din propria pepinieră, iar săptămâna viitoare va disputa primul meci oficial după dezastrul aviatic de anul trecut.

simeon stalpnicul png

71 de oameni au murit


    Doar şase oameni  au mai rămas vii între  rămăşiţele avionului
Doar şase oameni au mai rămas vii între rămăşiţele avionului

La 29 noiembrie 2016, echipa Chapecoense se deplasa la Medellin, în Columbia, pentru cel mai important meci din istoria clubului, finala Copei Sudamericana cu Atletico Nacional. Rămas fără combustibil cu puţin timp înainte de aterizare, avionul s-a prăbuşit într-o zonă deluroasă. Dintre cele 77 de persoane aflate la bord, 71 au murit, inclusiv 19 jucători şi întreg staff-ul tehnic.

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
caine jpg
pamela anderson jpeg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
cub andi moisescu png
image
image
image
image
image
image
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Dumitru Dragomir jpg
Cristiano Ronaldo, Getty jpg
Victor Piturca, Sportpictures jpg