Neymar a fost la un pas să renunțe la fotbal! Momentele dificile prin care a trecut sportivul

Ultima actualizare:

    Neymar a fost la un pas să renunțe la fotbal Sursă foto: EPA/EFE
Neymar a fost la un pas să renunțe la fotbal Sursă foto: EPA/EFE

Starul echipei Paris Saint-Germain, brazilianul Neymar a mărturisit că s-a gândit să se lase de fotbal din cauza celor care îl critică, însă a găsit puterea de a ignora comentariile răutăcioase.

Neymar este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști la momentul actual, însă acest lucru nu i-a adus de fiecare dată împlinirea. Din contră, fotbalistul a mărturisit că de nenumărate ori a primit comentarii răutăcioase din partea celor din jur. Uneori, replicile acide pe care le primea îl afectau și, brazilianul recunoaște, cu sinceritate că l-a un moment dat a luat serios în considerare să renunțe la fotbal pentru a-și găsi liniștea. Cu toate acestea, a găsit puterea necesară și nu s-a lăsat descurajat.

"Am multe vise şi datorită lui Dumnezeu le-am putut realiza. Nu-mi voi pierde niciodată pasiunea pentru fotbal, dar au existat momente când am vrut să mă las. Am ajuns în punctul în care m-am întrebat de ce aş continua dacă toţi mă critică. Apoi mă întorceam acasă şi mă gândeam la tot ce am făcut pentru a ajunge aici. Dragostea pentru fotbal m-a calmat şi m-a adus la realitate", a declarat Neymar pentru publicaţia Gaffer.

image
image
image
image
image
image
nemec gol cu rapid jpg
Leo Messi (Getty Images) jpg
Ianis Hagi (Getty Images) jpg
Andrea Mandorlini (Sportpictures) jpg
Minge, Getty Images jpg
Elisabeta Lipa, Sportpictures jpg
Alexandra Dindiligan, nationala handbal Romania (Sportpictures) jpg
Sepsi Dinamo (Sportpictures) jpg