Niculae, alături de Pancu la Voluntari sau de Şumudică la Astra


    Atacantul în vârstă de 33 de ani a trăit o mare dezamăgire în Giuleşti anul trecut, când a retrogradat în Liga a II-aFoto Click!
Atacantul în vârstă de 33 de ani a trăit o mare dezamăgire în Giuleşti anul trecut, când a retrogradat în Liga a II-aFoto Click!

Daniel Niculae a ajuns la 33 de ani şi nu ştie în ce parte s-o apuce. Fostul internaţional e fără angajament după ce s-a despărţit de Rapid la finalul stagiunii trecute şi are de ales între două variante.

Atacantul nu mai poate juca în Giuleşti, pentru că e într-un conflict deschis cu familia Moraru, cea care patronează clubulul, iar din străinătate nu are nimic tentant. De el trag însă două echipe din Liga I aflate la poli opuşi. O ofertă o are de la FC Voluntari, singura echipă fără victorie în turul campionatului, iar alta de la liderul Astra Giurgiu. În fiecare dintre cele două părţi e atras de sângele vişiniu deja existent. La trupa ilfoveană ar fi coleg de vestiar cu Daniel Pancu şi Vasile Maftei, două simboluri vii ale Rapidului, iar la Astra de antrenorul Marius Şumudică şi preşedintele Dani Coman, de asemenea oameni consacraţi ai Giuleştiului. Daniel Niculae n-a luat însă o decizie, iar fotbalistul care n-a mai jucat de patru luni încearcă să rezolve această dilemă cu ajutorul fanilor de pe Facebook.

"Şi acum, încotro?! Ajuns într-un moment de răscruce, când toţi (familie, apropiați, suporteri etc) îți spun să continui chiar dacă la Rapid e imposibil (motive cunoscute), iar ofertele din străinătate sunt slabe (nivel financiar, etc) încotro?! Punem ghetele în cui sau mergem la o echipa in țară?", este mesajul postat de Daniel Niculae. 

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
cub dimitria ghinescu png
meghan markle 4 jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
radoi mirel epa efe h 56947735 jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg