Nimic nu le iese! Cosmin Contra şi Viorel Moldovan, cu spatele la zid

image
Viorel Moldovan

Colegi de generaţie pe vremea când erau jucători, Cosmin Contra (40 de ani) şi Viorel Moldovan (44 de ani) traversează perioade dificile la începutul carierei lor de antrenori.

Probabil că "Guriţă" Contra regretă şi acum momentul în care a plecat de la conducerea lui Getafe, în prima divizie spaniolă, într-un moment în care era pe val. De-atunci, antrenorul Cosmin Contra merge din eşec în eşec. După experienţa nefericită în China, tânărul tehnician român a luat-o de la zero în doua divizie spaniolă, la Alcorcon. Numai că şi-aici lucrurile stau foarte rău pentru Cosmin Contra. Astfel, Alcorcon a pierdut ieri o nouă partidă de campionat, 0-1 acasă cu Cordoba, afundându-se în subsolul clasamentului. După 6 runde, echipa lui Contra e pe locul 20 din 22 de formaţii, cu numai 5 puncte acumulate. "Cel care ia deciziile sunt eu, iar dacă nu câştigăm, tot eu sunt responsabil", a spus Contra.

contra 01 jpeg
Viorel Moldovan

În acelaşi timp, în Franţa, tot în divizia a doua, Viorel Moldovan trece prin sentimente similare. Fostul secund al naţionalei a ajuns în această vară la cârma lui Auxerre, dar rezultatele sunt extrem de proaste. Ieri, echipa românului a pierdut cu 2-0 la Ajaccio şi e pe locul 17 din 20, poziţie mult sub pretenţiile unui club de tradiţie cum e Auxerre.

Merisoreanu si Ionela Prodan
traian basescu 0 jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle png
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Elvira Deatcu Andreea Esca
cană de ceai
traian basescu
plante 1 jpeg
image
image
image
image
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg
Farul Constanta 3 jpg
Inter Barcelona, EPA jpg
Edi Iordanescu si nationala, Sportpictures jpg