Nistor la CFR, un transfer născut din glumă

6 iulie 2017
simeon stalpnicul png
Dan Nistor a venit CFR de la Dinamo, dar nu-i merge prea bine în Gruia. Miriuţă a spus că dacă era el antrenorul "câinilor" nu-l lăsa să plece şi n-ar fi exclusă o revenire a jucătorului în Ştefan cel MareFoto Click!

Dinamo şi CFR au realizat un schimb de jucători care părea inimaginabil acum o săptămână! Unul dintre liderii dinamoviştilor, Dan Nistor, a plecat la Cluj, în schimbul său “câinii” primindu-l pe Filipe Nascimento.

Culmea e că acum câteva zile nici măcar oficialii celor două cluburi nu credeau că un asemenea troc ar fi posibil. “Contra voia un jucător de picior stâng după plecarea lui Palic şi era interesat de Nascimento, iar Dan Petrescu îl dorea pe Nistor. Aşa, dintr-o glumă, s-a pornit discuţia despre un schimb”, a recunoscut la DigiSport Bogdan Mara, care este unul dintre apropiaţii clubului.

Acum, transferul e bifat. Nistor a fost căpitanul lui Dinamo, a avut evoluţii apreciate, dar Contra a decis să renunţe la el deoarece crea o atmosferă ostilă în cadrul echipei şi era bănuit că spunea conducerii ceea ce se petrece în vestiar. Mijlocaşul se pare că va fi în primul “11” al lui Dan Petrescu, la fel cum Nascimento va fi titular la “câini”.”Guriţă” îl place pe portughez fiindcă e mai tânăr, are 22 de ani faţă de cei 29 ai lui Nistor, şi e mai ieftin, mulţumindu-se cu 8.000 de euro lunar, comparativ cu 10.000 de euro, atât cât lua fostul căpitan al echipei.

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printul nicolae romania crop jpg
printesa charlene png
dana rogoz (1) jpg
iulia parlea3 jpg
BeFunky collage (5) jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
fruit 4416500 1920 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet jpg
tatarusanu nunta21 jpeg
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg