Nu ştiu unde joacă, dar se antrenează!

Încurajaţi de negocierile dintre George Copos şi Nicolae Cristescu pentru vânzarea Rapidului, care par că se apropie de final, şi echipa a sunat adunarea.

Luni, la ora 18:00, la ProRapid, toţi fotbaliştii care încă mai sunt sub contract cu feroviarii trebuie să se prezinte la reunirea lotului.

„Ne-am săturat acasă şi eu şi jucătorii. Luni toată lumea e aşteptată la ProRapid. Dau eu o masă din toată sărăcia şi facem primul antrenament. Nu ştim încă unde vom juca sau dacă vom juca, dar de pregătit tot trebuie să ne pregătim. Alte echipe au terminat deja primul cantonament şi noi nici nu ne-am apucat. Cred că o să am minimum 30 de jucători la această primă strigare. Vine cine vrea să joace la Rapid", a afirmat pentru Click! Marian Rada.

Şi Nicolae Cristescu a declarat că timpul presează Rapidul. „Am vorbit şi eu cu Rada şi de luni se apucă de treabă. Pentru Liga a II-a e timp, dar a apărut această posibilitate să jucăm tot în prima ligă şi pentru asta am pierdut startul. În afară de Herea, care pleacă la Sion, şi ceilalţi jucători care şi-au încheiat contractele, toată lumea e aşteptată la reunire. Actele de vânzare-cumpărare sper să le semnăm săptămâna viitoare", a afirmat acesta.

image png
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
FotoJet (1) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
Distrusă de durere, mama copilului a plecat de acasă și s-a spânzurat în pădure. FOTO Facebook
soldati usi in timp ce se predau in Herson FOTO The Sun jpg
image
image
image
image
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg