Ogăraru s-a antrenat cu «copiii» lui Neşu

Ultima actualizare:

    Ogăraru
Ogăraru

În vârstă de 32 de ani, George Ogăraru e deocamdată fără echipă după ce în vară s-a despărţit de gruparea elveţiană FC Sion.

Astfel, fostul fundaş dreapta al Stelei are timp să stea în această perioadă lângă cel mai bun prieten al său, Mihăiţă Neşu, imobilizat de un an şi jumătate în scaun cu rotile.

De altfel, Ogăraru ocupă postul de vice-preşedinte al Fundaţiei lui Neşu, luându-şi în serios rolul. Zilele trecute, "Ogă" s-a deplasat la Utrecht pentru a le face o vizită puştilor de la Şcoala de Fotbal care funcţionează în paralel cu Fundaţia.

simeon stalpnicul png

Aici, Ogăraru s-a întâlnit cu echipa de copii sub 12 ani care poartă numele "MNF", adică "Mihăiţă Neşu Foundation". Micuţii olandezi au avut în acest mod ocazia de a asculta sfaturile lui Ogăraru, un jucător foarte cunoscut şi apreciat în Ţara Lalelelor, el evoluând pentru Ajax Amsterdam în perioada 2006-2010.

A văzut cu Neşu calificarea Stelei

În urmă cu o săptămână, George Ogăraru şi Mihăiţă Neşu s-au întâlnit la locuinţa "Bişonului" din Utrecht, ocazie cu care au urmărit împreună şi meciul decisiv al Stelei de la Copenhaga din grupele Europa League.

"Succes Stelei! Vă ţinem pumnii din faţa televizorului. Cu drag, M&G!", a fost atunci mesajul postat pe Twitter de cei doi foşti stelişti. Românii au terminat atunci la egalitate cu Copenhaga (1-1).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net