Olandezii încep balul cu Ajax - Feyenoord. Pariorii abia aşteaptă golurile din derby!


    În acest weekend se reia şi sezonul din Eredivisie, iar meciul de afiş este cel dintre campioana şi vicecampioana de anul trecut, care a fost tot timpul un regal cu multe golurifoto: EPA
În acest weekend se reia şi sezonul din Eredivisie, iar meciul de afiş este cel dintre campioana şi vicecampioana de anul trecut, care a fost tot timpul un regal cu multe golurifoto: EPA

Pauzele competiţionale s-au încheiat aproape peste tot pe continent şi mulţi dintre pariorii Superbet salută chemarea la oaste a batavilor. Asta deoarece campionatul Olandei a oferit tot timpul garanţia că se marchează pe bandă rulantă şi media e aproape mereu de minimum 3 goluri pe meci. Şi e de aşteptat ca derby-ul primei runde din 2018 să nu facă excepţie.

Mâine, de la 15:30, pe Johan Cruyff Arena, Ajax primeşte vizita campioanei în exerciţiu, Feyenoord Roterdam. Meciul se dispută cu sabia deasupra capetelor ambelor echipe, pentru că cine calcă greşit poate să-şi ia adio de la titlu încă din startul returului. PSV are deja cinci puncte avans, iar o victorie previzibilă la Heracles o poate duce la o diferenţă insurmontabilă. Astfel, meciul se anunţă spectaculos şi, aşa cum recomandă şi istoricul, cu o ploaie de goluri. Deşi echipa cu cel mai bun atac, Ajax, 54 de goluri marcate, va întâlni cea mai bună apărare a sezonului, doar 16 goluri primite de Feyenoord în 18 meciuri, media întâlnirilor directe e de 3,17 goluri pe meci. Superbet vă oferă pentru acest pronostic 3+ aparent sigur o cotă de 1,60, la fel ca pentru alegerea variantei ambele marchează.


    Rubrică sponsorizată de SuperbetFoto Click!
Rubrică sponsorizată de SuperbetFoto Click!

În tur a fost 4-1 pentru trupa din Amsterdam, care a câştigat pe De Kuip, din Roterdam, fără drept de apel. De ţinut minte pentru meciul care va fi transmis în sistem live streaming şi pe www.superbet.ro, la fel ca toate meciurile din Eredivisie, sunt şi cifrele celor două echipe din primele 18 etape. Partidele lui Ajax nu s-au încheiat niciodată fără ca tabela să se modifice de minimum două ori, iar în şapte dintre ele s-a depăşit chiar norma marcându-se 4 sau chiar 5. Feyenoord n-a rupt porţile, dar în ciuda aparentei sterilităţi din atac are totuşi media pe sezon de peste 3 goluri. O invitaţie la spectacol pe care Superbet o răsplăteşte cu vârf şi îndesat. Doar unul dintre exemple: pentru numărul de goluri din partida tur, adică, 5, aveţi o super-cotă de 4,60. 

*Cotele mai pot creşte până la startul jocului. Pentru a profita de pariuri unice pe piaţă la cote mărite intră pe superbet.ro la secţiunea Pariuri Speciale care se afişează în ziua meciului!

George Burcea in Wednesday jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub kamara png
incendiu colentina foto isu  jpg
cub șerban huidu png
Ada Dumitru  jpeg
cub ana maria mărgean png
cub daniel onoriu png
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo, Getty jpg
Victor Piturca, Sportpictures jpg
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg