Isterie pentru un atacant

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Steaua a avut ieri o zi de coşmar. După ce îl transferase pe Varela şi Wesley era aproape să dea şi el cu pixul, Mihai Stoica avea lista pentru Liga Campionilor făcută. Spre seară, totul a căzut din cauza atacantului, care are probleme să devină liber!

Rămasă în stil amator fără un atacant de clasă în ultima zi de transferuri, Steaua n-a avut decât să transpire. Victor Becali le-a tăiat moralul, aducându-le o veste proastă cu doar câteva ore înainte ca mercato de vară să se încheie. "Wesley nu avea o situaţie foarte clară, iar Steaua nu avea timp să aştepte lămurirea acestei situaţii. E în litigiu cu fosta lui echipă. Situaţia lui juridică nu e deloc clară, trebuie să se soluţioneze, iar dacă actualul lui club câştigă, Steaua ar trebui să plătească. Acum nu-şi asumă acest risc. E puţin probabil să mai găsească un înlocuitor la fel de valoros în următoarele zile, nu cred că asta se va întâmpla", a afirmat agentul.

Pe ultima sută de metri, steliştii se reorientaseră către grecul CFR-ului, Pantelis Kapetanos, dar până la închiderea ediţiei niciunul nu semnase până la urmă cu Steaua. Aşa că roş-albaştrii vor ataca probabil Liga Campionilor doar cu Piovaccari, Nikolici şi Costea. Un alt atacant ar putea veni totuşi în zilele următoare, dar lista UEFA a fost trimisă noaptea trecută şi respectivul ar juca doar în campionat.

Varela, «sfântul» din apărarea Stelei

Dacă în ceea ce priveşte atacul lucrurile nu sunt roze, Steaua şi-a întărit apărarea. Varela, achiziţionat ieri de la Vaslui, pare înlocuitorul perfect pentru Chiricheş în linia de fund.

simeon stalpnicul png

Apărătorul va câştiga în jur de 20.000 de euro pe lună şi pare pe calapodul lui Gigi Becali, fiind un tip extrem de liniştit. El spune că orice reuşită în carieră s-a împlinit cu ajutorul lui Dumnezeu, iar familia este pe primul plan. În iunie, soţia sa a născut al treilea băieţel al cuplului. Pentru că este un tip extrem de credincios şi pentru care familia e totul, el şi-a tatuat în jurul gâtului o cruce şi-n loc de zale, lanţul e format din numele soţiei şi al copiilor, iar mesajul este: "Fie ca Dumnezeu să ne elibereze de orice rău, te iubesc familie".

Cine e Wesley

E născut în Brazilia, e atacant şi are 32 de ani 

A jucat la Ponte Preta, Fortaleza, Penafiel, Alaves, Vitoria, Grasshopper, Pacos Ferreira, Leixoes, FC Vaslui, Al-Hilal 

În Liga I a marcat 61 de goluri, fiind cel mai bun marcator străin din istoria campionatului 

A înscris 6 goluri în cupele europene pentru FC Vaslui, fiind cel mai bun marcator străin pentru o singură echipă românească în competiţii continentale 

Este jucătorul ce a marcat cele mai multe goluri pentru FC Vaslui: 77.

La Al-Hilal, sezonul trecut a fost al doilea golgheter al Arabiei Saudite, având 17 goluri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net