«Mutu nu e vreun sărac să stea în banii de la Petrolul»

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu
Adrian Mutu

Adi Mutu a semnat un contract valabil un an şi jumătate cu gruparea „lupilor”, iar transferul său a fost cea mai puternică lovitură de imagine din ultimii ani. Totuşi, finanţatorul clubului a explicat că „vârful” de 35 de ani nu are statut de vedetă. Cel puţin pe plan material.

În jurul salariului lui Mutu s-au vehiculat sume de la 30.000 de euro lunar în sus. Însă, Dan Capră, omul cu banii de la club, a anunţat că situaţia e cu totul alta, iar leafa ar fi la nivelul celorlalte vedete din lot, undeva în jurul a 20.000 de euro.

simeon stalpnicul png

Mai mult, în acordul „Briliantului" bonusurile pentru îndeplinirea unui obiectiv (obţinerea Cupei sau a titlului de campion) nu sunt cu mult diferite faţă de cele ale celorlalţi oameni importanţi din lotul lui Contra.

Totuşi, „Briliantul" îşi rotunjeşte veniturile în funcţie de evoluţie, un gol sau o pasă decisivă într-un meci însemnând câteva mii de euro în cont. Fanii însă au comentat pe reţelele de socializare faptul că veniturile lui Mutu ar fi „mascate" pentru a nu se plăti taxe. „Haideţi, domne! Lumea poate să creadă şi să comenteze ce vrea. Noi nu avem nimic de ascuns", a fost reacţia patronului „lupilor".

Pe lângă faptul că salariul şi primele nu sunt uriaşi, nici din marketing „Briliantul" nu are vreun folos material. „Nu-i plătim nicio chirie, nimic. Nici vreun bilet de avion. E exclus aşa ceva. Ce Mutu e vreun sărac?!", a încheiat omul de afaceri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net